Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb jelző erre? Félkézzel szétbarmoltam egy 7 éves kapcsolatot, csak mert nekem ahhoz támadt kedvem, hogy olyan pasival kavarjak, akinek már komoly kapcsolata volt.
Szia,
Ha valaki el akar menni egy kapcsolatból, az így vagy úgy megteszi, függetlenül a hossztól, jogi állástól, gyerekek számától, anyagiaktól... az illető megy.
Ha neked sikerült "elvenned", akkor valószínű "otthon" nem voltak rendben a dolgok. Sajnos ez az igazság.
Tapasztalatom: két év után úgy hagytam el a páromat egy másik férfiért, mint a huzat... Pedig már nagyon komolyan gondoltuk... És valahol mégsem gondoltam komolyan...
A páromnak nincs most bűntudata, hogy "elvett" a vőlegényemtől, mert önszántamból hagytam el...
Ezért ne legyen bűntudatod... Ha eljön az ideje, úgyis megtudod, hogy megérte e....
Az utolsó válaszolónak:
18. Ti asszonyok, engedelmeskedjetek a ti férjeteknek, a miképen illik az Úrban.
19. Ti férfiak, szeressétek a ti feleségeteket, és ne legyetek irántok keserű kedvűek.
Ha valaki ezeket a "parancsokat" tanításokat megszegi, azokkal mi a helyzet?
És sorolhatnám, a Bibliából, hogy mik vezetnek a váláshoz... Amit a két fél közül valaki biztosan megszeg.
És amit írtál, hogy nem kell a szőnyeg alá seperni, igenis sajnos vannak olyan problémák, amiket sem szép szóval sem sehogy nem lehet megoldani... És valakinek lépnie kell... És az aki a próbálkozásokba belefárad, az igenis a maga érdekében menjen... Itt nem arról van szó, hogy akinek viszket a farka/p*nája, és csak azért mert friss hús, dicsérjük meg... de az aki szenved... annak mindentől függetlenül joga van a boldogsághoz, ha a példádban írtak közül mondjuk a kocsmázós úr felesége lelép, mert nem bírja, hogy az ura parancsolója folyton részeg, akkor vele mi lenne a helyzet? Rá is kő, mert nem oldotta meg, nem tűrt tovább?
Nem mondom, nem szép dolog elvenni mástól, de lehet mind a hárman így jártak jól... Ettől még nem céltalanul lődörögnek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!