Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb jelző erre? Félkézzel szétbarmoltam egy 7 éves kapcsolatot, csak mert nekem ahhoz támadt kedvem, hogy olyan pasival kavarjak, akinek már komoly kapcsolata volt.
Szerintem még várj egy pár évet, mire te is megállapodsz és talán lesz családod is.Figyeld meg, hogy nagyot fog változni a véleményed.Tudod az a baj, hogy ha te úgy érzed, hogy neked az a másik az igazi, attól még annak a másiknak lehet, hogy nem te vagy az igazi.És mivel te már évek óta abban a tudatban élnél, hogy megtaláltad az igazit, erre egyszer csak eléd állna és ő azt mondaná, hogy:Bocs én most találtam meg az igazit egy másik lányban.Nem omlanál össze?Dehogynem...
Én egyáltalán nem vagyok olyan, mint amilyennek te látsz, viszont van egy fő erényem, az őszinteség.Én is voltam szerelmes a férjem mellett másba, de sosem csaltam volna őt meg, hanem leküzdöttem az érzelmeim, és így tudok mái napig is boldogan élni a férjemmel és a 2 gyerekemmel.Szerintem ha te már most így gondolkodsz, akkor semmiféleképpen ne menj férjhez soha, maradj élettársi kapcsolatban,ott úgysincs semmi következménye, ha megszeged a szavad.Azt bírom a sok mai fiatalban, hogy rohannak a házasságkötő terembe, no meg a paphoz, hogy isten szent színe előtt megígérjék egymásnak, hogy őka aztán tényleg ki fognak tartani egymás mellett betegségben, bajban holtomiglan holtodiglan.Aztán mikor jönnek az első bajok másnál keresik a vigaszt és a megoldást.Pedig az élet nem olyan túl bonyolult, a házasság is csak elhatározás kérdése.És a szavahihetőségé.Részemről itt a punktum.
Ne haragudj, de nem is értem miről beszélsz... Mert a punktum alapján egyértelmű, hogy hozzám intézted a mondandódat.
De én épp azt írtam, hogy én akivel együtt élek és nagyon jól érzem magam, Ő nem a nagy Ő az életemben.
Valamit házasságról sem írtam egy fikarcnyi szót sem, merthogy nem lennék az a nagy házasságpárti....
Azontúl,ha olyan baromi őszinte meber vagy, azért érdekelne, hogy a férjednek elmondtad e őszintén, hogy másba vagy szerelmes... S az, hogy akkor le tudtad küzdeni az érzéseidet nem jelenti azt, hogy legközelebb is sikerülni fog...
De amíg az ember nem házas (vagy akár akkor is), had adasson már meg a lehetőség ha találok egy jobbat, hogy vele lehessek.
A kapcsolatokat soha nem egy gyűrű vagy egy házassági papír fogja meghatározni és nem attól fog működni.
Attól fog működni, hogy képes vagy e kompromisszumokra, hogy nagyjából egyet vártok e mindketten az élettől, hogy a célok, amik előtetek lebegnek azon közel közösek e vagy legalább egy irányba haladnak. Ahhoz nekem nem kell férjhez menjek, hogy boldog életet élhessek.
S tök mindegy, hogy élattársi kapcsolatban élek vagy férjnél vagyok, ha jön egy elsöprő rzés, hagyni fogom, hogy magával rántson (igen ilyen önző vagyok) -mert én is csak egyszer élek. S ha ne adj Isten a páromnak adatik meg egy ilyen, akkor az a minimum, hogy elengedem. (Végső soron mindegy, hogy engedem vagy nem, menni fog és jól teszi. Igen biztosan szarul fog esni vagy szarul esne, de ez van ez az élet...)
Mindazonáltal jelenleg egy harmónikus kiegyensúlyozott kapcsolatban élek, amiben jól érzem magam. S amíg ez így marad jól is fogom magam érezni. Ha nem -nem fog érdekelni az sem, hogy már mondjuk férjnél vagyok- fogom a sátorfámat és odébbállok.
Oreová :o)
"ha ahhoz lesz kedved barmolj szét családokat".... Te tényleg nagyon nem érted miről beszélek.
Szó sem volt róla, hogy családokat szeretnék szétbarmolni, mert ha ne adj Isten szétmenne egy család, biztos lehetsz benne, hogy az nem miattam fog történni.
Azt értsd meg kérlek, hogy 3. kívülálló nem tud szétbarmolni egy kapcsolatot!!! Egy kapcsolat csak akkor tud "szétbarmolódni", ha a benne lévő 2 személy között már valami nem oké... és nehogy már emiatt a harmadik legyen a hibás...
Érdekes, amikor a párom volt nője rájött, hogy neki mégiscsak szüksége van a páromra...hónapokon keresztül aktívan dolgozott azon, hogy ha az övé már nem lehet, akkor legalább nekünk se jöjjön össze....Nem sikerült neki... És miért nem???? na miért? mert mi jól megvagyunk egymással, jól megértjük egymást...stb, amiket már fentebb is írtam....
Szóval változatlanul tartom magam ahhoz, ha egy kapcsolat jól működik azt csinál egy harmadik "senki", amit csak akar...csak energia és időpocsékolás.
Szerintem Te is örülj neki, hogy ilyen jól megvagy a férjeddel, mert ez is ritka (pláne, hogy még el is mondtad neki, hogy viszonyultál ahhoz a másikhoz...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!