Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb jelző erre? Félkézzel szétbarmoltam egy 7 éves kapcsolatot, csak mert nekem ahhoz támadt kedvem, hogy olyan pasival kavarjak, akinek már komoly kapcsolata volt.

Figyelt kérdés
szeretjük egymást, de mégis bűntudtaom van az exe miatt!
2009. jan. 26. 23:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó hozzászólónak.Nyuszikám!!!Majdnem egyről beszélünk, csak akkor nem értem mi ez a hangnem.A TI az a kérdés feltevőjének, illetve a vele egyet értőknek szólt.Igen szerintem is nagyon rossz sora volt a férfinak, hiszen 7 évig húzta az igát.Miért van az , hogy az emberek csak akkor kezdenek el sírni, hogy milyen boldogtalanok a régivel, amikor felbukkan az új.Csak mint megannyiszor az új is régi lesz és jön az újabb és újabb.Az egyik ezért rossz, a másik meg azért.Ok mindig lesz a másik lealázására, és ezek az emberek sosem fognak magukba tekinteni, hogy valóban ők sem tökéletesek.Manapság nagyon kevés ember tudja tisztelni a másikat, és önzőségből, vagy ki tudja miért mindenki csak a saját örömét hajszolja és cseppet sem törődik azzal, hogy hány emberen gázol át.VONATKOZIK EZ NŐRE ÉS FÉRFIRA EGYARÁNT!!!Én csak attól félek, hogy milyen világ vár ránk, illetve a gyerekeinkre, mikor manapság a sok válás következtében rengeteg lelki sérült gyerek válik így felnőtté.És nekik mi szülők jelentjük a biztonságot, ebből a példából merítkezve fognak ők is egyszer családot alapítani, ha pedig ez a biztonság felbomlik, akkor ők sem fognak erre törekedni, hisz úgyis túl lehet élni ezt, hisz ők is túlélték.Fő a szerelem, a tűz, a bizsergés!!!Nem tudom te milyen családban nőttél fel, de én el nem tudtam volna képzelni anyámat és apámat mások oldalán. Vitatkoztak, veszekedtek, de hisz ki nem???Azzal én sem értek egyet, hogy ha valaki nagyon rosszul él, akkor ne lépjen, ha verik, ha iszik a másik, vagy bármi hasonló.De szerintem ez esetben nem erről volt szó, máskülönben nem lenne lelkiismeretfurdalása a kedves kérdezőnek.
2009. jan. 27. 13:51
 12/25 anonim ***** válasza:
na kedves kérdező, mit szólsz a válaszokhoz?:)
2009. jan. 27. 14:15
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
mond hány éves vagy ??????sajnálom akikkel élsz!
2009. jan. 27. 14:17
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
azért csak nem kéne máglyára küldeni... mindenkinek joga van a boldogsághoz, lehet ők most találták meg egymásban. a pasi ha boldog lett volna a 7éves kapcsolatában, nem vetett volna neki véget. logikusan nem hagyjuk el akit szeretünk egy kis kalandért
2009. jan. 27. 14:31
 15/25 anonim ***** válasza:
De miért így kell véget vetni????Könyörgöm....
2009. jan. 27. 14:57
 16/25 anonim ***** válasza:

Remelem nincs gyerek a kapcsolatbol, ha nincs, akkor az a szerencse. Egy ilyen pasi ugyis ment volna elobb-utobb, ez tuti. Ha most megtette, akkor megtette volna maskor is, hogy egy biztosat felad a bizonytalanert.

Szerintem a szerencse, hogy nincs gyerek a kapcsolatbol (remelem), a tobbi lelki fajdalmat tullehet elni.

Kepzeld azokat a noket, akiket a ferjuk otthagy 2-3 kicsi gyerekkel, csak azert, mert mas, mert uj, mert uj hus, uj szex.

2009. jan. 27. 16:11
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

Jajj-jajj megint sok az okos és a vallásos és megint a 10 parancsolat....

Kedves bibliás kérdező: a 10 parancsolatban nincs bent a NE PARÁZNÁLKODJ?!? Mondd már meg, hogy a fenébe keveredsz Te a szerelem-szex oldalra??? ja vagy persze Isten mindent megbocsát... 3 mi Atyánk és bűnözhetünk tovább... na mindegy is.

Kedves kérdező:

7 éves kapcsolatban voltam, mikor a barátnőimmel (23 évesen) elutaztunk Görögországba. Csajos nyaralás :o)

Aztán ott összetalálkoztam egy igen különleges sráccal, aki idősebb is volt nálam (35) és több, mint 10 éves volt a kapcsolata. Aztán nagyon sok időt töltöttünk egymással. NEM VOLT KÖZTÜNK AZ ÉG VILÁGON SEMMI. (szikrán kívül)

Igenis baromira vonzódtam hozzá és Ő is hozzám. Aztán eltelt a 10 nap. Ő is haza én i haza. Mindketten magyarok voltunk. A bökkenő az volt, hogy pontosan tudtuk mindketten, hogy én a következő szeptembertől kezdem meg a külföldi ösztöndíjas tanulmányaimat és egy évig biztosan külföldön leszek...

Aztán pár napra a hazaérkezésünkre várt egy e-mail a postaládámban.

Ő volt.

Leírta, hogy köszöni nekem, hogy találkoztunk. Mert így sikerült neki egy olyan döntést újragondolnia, amit rosszul hozott meg, de hogy találkoztunk, ezt a döntését nem fogja véghez vinni.

Kvázi: Meg szerette volna kérni Görögország után a barátnője kezét, úgy tervezte, hogy a gyűrűt ott fogja megvenni. Nem tette. Mert rájött, hogy ugyan a kapcsolatuk nem mondható rossznak, de ez nem is az a kötelék, amiből Ő valóban házasságot szeretne.

Együtt vannak azóta is, de Ő azt hiszem a lány oldalán vár az igazira.

Nem azért mert egy szemét állat és egy ekkora köcsög.

Hanem , mert együtt élve egyszerűbben jut az ember túl bizonyos problémákon. Valószínüleg Ők is együtt maradnak, míg nem jön valaki más.

De nem a MÁS-ban kell keresni a hibát és ne a MÁS-nak legyen lelkiismeretfurdalása emiatt, hanem nyugodjanak a felek bele abba, hogy ez azért történt így, mert így jobb volt... Mindenkinek.

Görögországból hazaérve én kiléptem a 7 éves kapcsolatomból, mert rájöttem, hogy igenis van olyan valaki akiért még jobban megéri "rajongani", mint akiért eddig tettem...

Soha nem jöttem össze ezzel a különleges sráccal, de egy új utat nyitott a találkozásunk az életemben és biztosan tudom, hogy az övében is.

Kicsit hosszú lettem.

De a lényeg, soha ne legyen neked lelkiismeretfurdalásod, mert az a kapcsolat NEM MIATTAD ment tönkre.

Az a kapcsolat már eleve haldoklott, ha a srác ki tudott lépni belőle. Most veled boldog és ennek örülj! Ez így van rendjén. Lehet, hogy nem fogtok együtt maradni Ti sem, de biztos, hogy nem egy hamradik miatt nem lesz közös jövőtök. Ez csak rajtatok 2őtökön múlik.

Mikor a mostani barátom el kezd féltékenykedni (életemben nem voltam senkire soha féltékeny...), csak annyit szoktam neki mondani. Ha Ő most elkezd hisztizni, hogy én ne flörtöljek vagy ne húzzak fel szoknyát vagy kivágott felsőt.... Most nem veszem fel. De ha én egyzser flörtölni szeretnék, vagy kivágott felsőt felvenni, Ő a földhöz verheti magát akkor is fel fogom venni... Ha más nem, maximum úgy, hogy Ő ne lássa. Mennyivel lesz jobb?

Lehet hisztizni, veszekedni, dilizni.

Aki menni vagy lépni akar, az mindezek ellenére is meg fogja lépni....

Remélem érted, mit szerettem volna ezzel a hosszú monológgal elérni....

NE LEGYEN LELKIISMERETFURDALÁSOD!!!

Sok boldogságot nektek!

2009. jan. 27. 16:32
 18/25 anonim ***** válasza:

Na látod te kedves 16.32-es tisztességesen jártál el, hogy kiléptél a 7 éves kapcsolatodból, miután hazajöttél ez így korrekt, hisz rájöttél valamire.Viszont a plátói fiúd barátnője vajon tudja, hogy ló nincs szamár is jó alapon van együtt vele a pasi?Kétlem.Egyébként meg 35 évesen tényleg még várni kell az igazira, úgy mondjuk 45-ig aztán, mivel nem jött még az az igazi, hát felcsináljuk a nem igazit, hogy azért család is legyen és aztán fél lábbal a sírba, ha betoppan az igazi, akkor már ideje lesz bevallani a nem igazinak és az időközben született utódnak, hogy bocs de én eddig csak azért voltam veled, mert az ember társas lény meg bla-bla, de amúgy én az igazira vártam.De amúgy jól elvoltunk veled is habár30-40 éve már tudom, hogy nekem nem te vagy az igazi......Milyen korrekt!!!!Gerinces!!!!!Nagyvonalú!!!!

Imádnivaló!!!Kedves!!!!Szeretetre méltó!!!Ragozzam még???

2009. jan. 27. 18:15
 19/25 anonim ***** válasza:

Úgy bírom, hogy ezen az oldalon az összes ember olyan baromira erkölcsös és egyenes és nagyvonalú és kedves és nem is tudom mit írt még az utolsó. Akkor mondja már meg nekem valaki, hogy ki a fene teszi fel ezeket a kérdéseket?!?

Pont nem azt hámozta ki az utsó a válaszomból, aminek szántam volna. 24 évesen még 1000szer könnyebben kilépek egy 7 éves kapcsolatból, mint 35 évesen egy 10 éves kapcsolatból.

S ha már itt tartunk, akkor mellékesen megjegyzem az utsó kedvéért. A párom, akivel most együtt élek 1 éve-akivel nagyon jól megvagyok és nagyon jól megértjük egymást, tudunk, együtt élni, közösek nagyjából az elképzeléseink a céljaink is egy irányba haladnak- nem Ő az nagy Ő az életemben. Nem azért vagyok vele együtt, mert lángol köztünk a szerelem, hanem azok miatt, amiket leírtam, mert jó vele és egy kedves megértő szeretetre méltó srác, aki megérdemli, hogy szeressék és tiszteljék.

Én találtam egy ilyet... Miért ne találhtana más is?!? S ha rájön, hogy akivel van -tök mindegy hogyan, mi vagy ki miatt, rájön egyszerűen- van, az nem az amire valóban vágyik, akkor miért miért ne próbálhatná meg mással??????

Ahhoz túl rövid az az EGYETLEN ÉLETÜNK!!!!!!!!, hogy egy valakinek elkötelezzük magunkat. Az élet nem egy habos torta, mindig is lesznek benne csalódások, pofára esések, örömök, bánatok, tévedések, jó döntések. MINDENKI ÉLETÉBEN!!!! ettől senki nem lesz kevesebb!!!, ha ezek a dolgok egyensúlyban maradnak, akkor inkább több lesz valaki ezektől.

S mert valaki meghoz egy döntést, ne ítéljünk már el senkit!

Ők ilyen döntést hoztak, s ha ők boldogok, akkor ez volt a legjobb döntés ez esetben, amit meghozhattak.

Senkinek emiatt nem kell lelkiismeretfurdalásának legyen.

PUNKT és TUM!!!

2009. jan. 28. 11:27
 20/25 A kérdező kommentje:
köszi a válazokat, lehet, tényleg nem csak miattam szakitottak. :)
2009. jan. 28. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!