Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a legjobb barátom, mindent vele osztok meg. Nincs legjobb bnőm, max haverok de semmi komoly barátság. Ez baj? Ti hogy vagytok vele?
Nagyon szeretjük egymást a barátommal, szinte minden időnket együtt töltjük,amit pedig nem akkor is nagyon hiányzunk egymásnak. Ő a lelki társam ezért nincs is nagyon időm a barátokra, bár nem nagyon érzem hogy lennének,mivel minden közös program a barátommal van.Nem félek h elvesziteném mert hosszú ideje együtt vagyunk és nagyon jól megvagyunk(azért nem kiabálom el:)) Az ismerősök haverokkal csak olyan mizujs,hogyvagy beszélgetések vannak. A környezetembe cask én vagyok igy,mindenkinek baromi nagy baráti társasága van,csak nemtudom nem furcsa hogy nincs ilyen h legjobb bnők akikkel megdumáljuk a csajos dolgokat vagy ilyesmi??!
Más is van igy vele?
óó apám...lenne még 1 ilyen korombeli csaj :) de jó lenne:)
ez nem gond sőt ennél jobb nem lehetne:) csak ne veszítsd el:)
17/f
Nagyon szerencsés vagy, az a legjobb, mert mindent elmondhatsz neki.
Persze kellene egy-két barátnő és haver, de nekem is alig vannak, örülj, hogy neked van egy igazi.
ne haragudj de ez borzalmas :w én őszintén szólva nagyon nem szeretem az ilyen "befelé forduló" embereket.előtte gondolom voltak barátaid,akiket fokozatosan leépítettél,mert ugyebár neked nincs időd a barátokra mivel párkapcsolatban élsz....pff nem egészséges.a barátodnak vannak barátai legalább? mer hidd el egyszer minden véget ér na és akkor mit fogsz magaddal kezdeni?kihez fogsz fordulni? ezen gondolkozzál el a nagy boldogságban :)
19L
mi is igy vagyunk,ahogy ti...több éve együtt,azóta valahogy kiiktatódtak a barátok,mi vagyunk egymásnak,többi csak "haver",de ha szabadidőnk van,akkor azt egymással...
előtte nekem is nagy társaságom volt,ma is lehetne,de nem vágyom arra...
baj-e? nekem jo igy,páromnak is,akkor miért lenne baj? ha majd unatkozunk,akkor keritünk társaságot (bár most se telne pár telefonnál többe,de nincs rá igény)
ha nektek igy jó,akkor miért lenne baj...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!