Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántottam a párom azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam a párom azzal, hogy cukinak neveztem? Ez miért ennyire borzalmas jelző?

Figyelt kérdés

Szerintem ő alapvetően nagyon aranyos lány, mármint nem csak a viselkedése, hanem ránézésre is. Alacsonyabb nálam, törékeny, csinos, szép, mindenen elpirul, de nagyon imádom emiatt, szerintem nagyon vonzó.

Szóval az történt, hogy szexet kezdeményezett nálam (egyébként rendben van a szexuális életünk), ott billegett nekem a nappaliban ilyen világos rózsaszín, csipkés fehérneműben, meg combig erő zokniban. Nyilván rohadtul tetszett, egymásnak estünk, a baj az ágyban történt meg. Szóval lekerült róla a melltartó, kényeztettem a melleit, ő élvezte amúgy. Aztán valamiért meghúzta a hajamat tök óvatosan, én meg tettem egy olyan megjegyzést, hogy "remélem tudod ezért nagyon meg foglak bszni, te kis cuki", vagy valami ilyesmit mondtam. Ő meg teljesen lefagyott, majd közölte velem, hogy ő nem akart cuki lenni, meg azt hitte, hogy végre szexinek fogom őt tartani. Próbáltam folytatni a dolgot úgy, mintha a meg se történt volna a megjegyzésem, de elsírta magát, kiment a fürdőbe. Fél óra múlva jött ki, hozzám se szólt, visszafeküdt mellém. Azt hagyta, hogy átöleljem, de amíg el nem aludt, addig szipogott.

Ennyire rosszat mondtam volna? Mi volt ezzel a baj? Mit csináljak vele reggel, ha szóbakerül a téma?

2023. dec. 24. 01:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
73%

Az ágyban nem szabad ilyet mondani egy nőnek, aki éppen szexi nőnek akarja láttatni magát. A cuki pont az ellenkezője. Olyan gyerekszerep félébe sorolja az illetőt.

Ezt most elrontottad de beszéljétek meg, hátha lehet menteni a dolgot.

2023. dec. 24. 01:18
 2/31 anonim ***** válasza:
86%

Nekem ismerkedéskor mondták.Hát nekem is fordítva jött le.

Kb az a "jaj, kis átlag,kislányos csaj,aki olyan semmilyen".

A nő az ágyban nő,nem cuki.

Cuki jelzőt én gyerekekre,egy kisállatra,vagy egy szép babaruhára mondanék.

Egy nőre vannak ezerszer odaillőbb és szebb megjegyzések is.

2023. dec. 24. 01:27
 3/31 A kérdező kommentje:

Akkor ez mindenképp bántó egy ilyen szituációban?

Kicsit több, mint másfél éve vagyunk együtt, kb két hónap után költöztünk össze. A kapcsolatunk előtt pár hónapig barátság extrákkal volt köztünk. Én azt hittem ennyi idő után tudja, hogy mennyire odavagyok az aranyos lányokért. Mármint engem eléggé be tud indítani az aranyos dolgaival, például amikor ez az incidens történt, akkor pont el volt pirulva, ami szerintem elég szexi.

2023. dec. 24. 01:38
 4/31 anonim ***** válasza:
81%
Igen, bántó. Akkor is, ha szerinted nem az. Neki az és a legtöbb nőnek az. Fogadd el és ne mondj többet ilyet.
2023. dec. 24. 01:41
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Jezus, akkor azt mar vegig sem merem gondolni, hetero pasi mit erezne, mikor en, a no, tenyleg cukinak latom, viszont szexinek is.

Neki nem azt jelenti, mint neked.

2023. dec. 24. 01:47
 6/31 anonim ***** válasza:
60%
Még jó, hogy nem kérdezted meg, miért vett fel felnőtt zoknit. A kis cuki, akit te úgy meg fogsz bszni. :)
2023. dec. 24. 02:56
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ha azt mondja a párom hogy cuki, bármikor. Pont azt jelenti hogy ki se tudja fejezni pont mi de valami nagyon tetszik neki amit csináltam vagy mondtam vagy ahogy kinézek. Ez ilyen általános dolog ilyenkor hogy fogalmam sincs mi tetszik annyira de tetszik és cuki. Persze lehet aranyosnak is hívni vagy elbűvölőnek, én se tudom mit mondjak ilyenkor a páromra mert férfinek azért nem mondom hogy cuki, de gondolom :)
2023. dec. 24. 06:35
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyedül vagyok de én szeretem hogy cukinak tartanak😄❤️ attól még meg kívánják az embert,sok sracnak ez tényleg vonzó dolog
2023. dec. 24. 07:17
 9/31 anonim ***** válasza:
90%
Azt várta volna, hogy te gyönyörű vagy most, nem rltudok neked ellenállni, őrülten szexi vagy, nem cuki.... Én is ilyen alacsony, arcra mindig koromnál fiatalabbnak kinéző voltam.
2023. dec. 24. 07:24
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Komplexusai vannak sajnos (írom ezt pici, kislányos, cuki nőként), azért nehezen félreérthető egy olyan szitu, ahol épp nekiesel szexuálisan, tehát nyilvánvaló, hogy nagyon is kívánatosnak tartod, nemcsak aranyosnak. Bármin meg lehet sértődni, többen szerintem a megb.sznin akadtak volna ki. Én amúgy pasinak, partnernek is szoktam mondani a cukit, és nem borulnak ki, érzik, hogy nem antiszexuális jelentésű. Annyit tehetsz, most már tudod, hogy őt ez zavarja, nem mondod többet.
2023. dec. 24. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!