Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Higgyek neki vagy szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higgyek neki vagy szakítsak?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel és tudom nem szép, de rossz megérzésem volt és beleolvastam a telefonjába. Sajnos igazam lett, egy céges buli után elég pikáns üzeneteket váltott a kollégájával, illetve a srác írt neki elég egyértelmű célzásokkal, ő meg nem nagyon ment bele a játékba, de nem rázta le. Például a srác kérdezte szokott-e magához nyúlni, és erre azt írta, hogy azt mindenki szokott, egy mosolygós arccal. Amikor szembesítettem, azt mondta berúgott és csak csók volt a buliban, csak a srác azóta próbál nyomulni, mert többet akar. Azt mondja, ő már ott tisztázta hogy nem akar többet, és azért nem mondta el, mert szerinte jobb, ha nem tudom, mert akkor nem okoz fájdalmat. Azt is elmondta, hogy vonzódik ehhez a sráchoz, de engem szeret, nem csalna meg. Sőt, még ő akadt ki, hogy nem bíztam benne és bele mertem nézni a telefonjába. Ha tényleg csak részeg csók volt, akkor még nehezen túllépnék rajta, de az üzenetek alapkán több volt, mert pl a srác kérdezte tőle, hogy megismételjük a múltkorit? Meg hogy akkor ezt titokban kezeljük? De ő ezt azzal magyarázza, hogy a srác többet akar a csóknál és ezt akarja titokban kezelni, mert neki, mármint a srácnak is van párja. Ha nagyon akarom ez is hihető, de már nehezen bízom. De a legrosszabb, hogy ő van kiakadva azon, hogy megnéztem a telefonját. Ti hinnétek neki?
2023. dec. 18. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

1. Én is ki lennék akadva, ha a párom a telefonomban turkálna, pedig semmi titkolnivalóm nincs, egyszerűen csak a privát szférám.

2. Fél éve vagytok együtt. Ilyesmi flörtölgetés egy sokéves, ellaposodott kapcsolatba esetleg belefér (kb. mindennapos), de egy fél éves kapcsolatban még a rózsaszín ködtől meg se kéne látni más pasikat, részegen sem. Szóval biztos, hogy nincs oda érted.

3. Ha te egy fél éves kapcsolatban már telefonban turkálsz (és tök mindegy, hogy megérzés vagy sem), akkor alapból bizalmatlan, féltékenykedő ember vagy. Az ilyen bizalmatlan, féltékenykedő emberek pedig szépen be is vonzzák azokat, akik visszaélnek a bizalmukkal.

Szóval a zsák a foltját esete forog fenn.

2023. dec. 19. 07:50
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Kikéri magának, hogy nem bízol benne, miközben megcsal :D

Az meg hogy a telefonba való belenézés nagyobb bűn, mint hogy mással kavar, ez nevetséges.

2023. dec. 19. 08:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy,hogy mit hiszel el,mindenképpen magadat alázod meg ezzel a kapcsolattal,szerintem...
2023. dec. 19. 08:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Fél éve vagytok együtt és már félre megy? Akár egy csók, vagy több is történt. Milyen Ribizli nőd van? Dobd a picsba.
2023. dec. 19. 08:41
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Szakíts, mert egy címeres ócska céda.

(A pasas is hímringyó.)

2023. dec. 26. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

szervezz le egy 3ast a feleségeddel és a sráccal.

Lehet hogy legjobb haverok lesztek és a feleséged is jobban megbizk benned.

2023. dec. 26. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!