Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, vagy még várjak?
A problémám a következő. Menyasszonyom van már egy éve, de a nyáron megismertem egy lányt, akivel egyből nagyon egy hullámhosszra kerültünk. Amikor először megláttam, konkrétan lefagytam, mintha lekapcsolták volna a villanyt. Elkezdtünk beszélgetni, oda-vissza megvolt az érdeklődés, jól éreztük magunkat. Ő elment nyaralni, én pedig teljesen magam alá kerültem. Két hónapig nem találkoztunk, egyfolytában, minden nap rá gondoltam, majd nemrég kétszer is egymásba futottunk. Ugyanolyan jó volt minden, sőt talán még jobb is. Azóta megint nem találkoztunk, és megint ugyanúgy rossz kedvem van, csak rá tudok gondolni. Eközben itthon folyamatos veszekedés van, ami abból is adódik, hogy rossz kedvem van és már nagyon elegem van.
Fontos, hogy semmi olyan nem történt, ami megcsalás lenne, iletve nem is beszélünk online, mert az az igazság, hogy nem szeretném, hog megtudja, hogy menyasszonyom van. Sosem kerültem, még ilyen helyzetbe.
Mit javasoltok, mit tegyek?
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!