Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak türelmesen, vagy szakítsak?
Sziasztok,
Szeretnék konstruktív segítséget, véleményt kapni az alábbi esetemre:
Jómagam 29 vagyok, nő, a párom 36, férfi.
Pár éve már együtt vagyunk és nem volt konfliktusoktól mentes a kapcsolatunk, de valamiért mégis megy a ragaszkodás. Egy hete összevesztünk, azóta nagyon fagyos a hangulat.
Az oka, hogy alapjáraton úgy érzem, elhanyagol, minden és mindenki fontosabb. A szexet erőlteti, de ha nincs kedvem, akkor sértődés van. Még abból is sértődés van, ha csak megölelném ártatlanul és arra is azt hiszi, hogy azonnal szexet akarok. Nekem meg baromi rosszul esik, hogy meg kell bántsam, ezért már be vagyok feszülve, hogy mikor hogy érjek hozzá. :/
Ez az egész meg így mint egy negtív örvény egyre jobban lehúz mindent.
A konfliktuskezelésünk is más: ha ő "csinál rosszat", akkor azért igyekszem nyitott marandi, kommunikálni felé, hogy adjon pár órácskát, lenyugszom és oké lesz. Fordítva meg: átnézrajtam, hozzám se szól, vagy tőmondatokba, ez megy napokig, én meg rettenet szenvedek ettől.
Most is ez van és már nem tudom, hogy békítsem ki, vagy legalább jussunk egyről a kettőre.
Volt időm gondolkodni: az elmúlt időben befeszültem, sokat is kritizáltam, el ism ondtam neki, hogy ezeken azonnal változtatni fogok és akarok.
De így sem tudom mit tegyek...
Tegnap meg összefutott valami edzőteremből ismert csajjal, aki kb egy hónapja szakított valami 10 éves kapcsolatával. Megesz a féltékenység, hogy ő inkább oda nyitna :(
Beszélj vele komolyan! Ha nem változik, akár hogy is nézzük kuka!
N28
Tudod egy jó kapcsolatban, azt amit ide írtál azt az ember könnyedén gondolkodás nélkül, tartás nélkül elmondaná a társának.
De nálatok te félsz attól, hogy ezt így elmond neki.
Szóval tégy egy próbát és ne érdekeljen a következménye. Ezt így mond el neki, mindent amit érzel amit gondolsz.
Ha valóban te kellesz neki ha valóban a társad és nem csak a párocskád, akkor megérti, ha viszont hisztizni fog veszekedni és nem juttok semmire, akkor ez kuka ahogy van.
Meg hogy neki jó most szex nélkül, mert elment a kedve tőle. Pedig én is szeretném, de hadd ne kelljen már attól paráznom, hogy egy egyszerű puszit is annak vesz, hogy akkor én most azonnal szexelni akarok :/
Én nem értem, ebből miért lett az utóbbi hónapban baj. :/ nem volt ilyen előtte.
Gyakorlatilag az összes kapcsolatomat a féltékenység tette tönkre. Mindegyiket teljesen alaptalanul. Egy idő után nagyon fárasztó, hogy azt sem mondhatom el otthon, hogy beszéltem egy percet egy másik nővel valahol.
Bele lehet őrülni, hogy a semmi miatt bánt a párom.
6-os, igen féltékeny vagyok, ezt jelenleg nagyon visszafogom magamban, mert semmit nem segít.
Anno 3 éve megcsalt egyszer, azóta nagyon nehezen, de próbálok bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!