Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek türelmesebb a külföldi barátommal?
Összejöttem egy külföldi sráccal, de akadnak problémáink a kulturális különbségek miatt. Sajnos alapból is elég türelmetlen és hirtelen haragú vagyok, ezen szeretnék is változtatni. A barátom pont az ellentétem, nagyon nyugodt típus. Nagyon figyelmes velem és szerencsére türelmes is, de gyakran kihoz a sodromból. Ilyenkor én mindent kiadok magamból is kiosztom, aztán rájövök, hogy hülye voltam. Olyasmi problémáink vannak, hogy például amikor főztem neki, akkor nagyon furcsának gondolta az ételt és nem értette mi ezt hogy bírjuk megenni. Utána bocsánatot kért, mikor kiakadtam, hogy ez mennyire rosszul esett, azt mondta, hogy nem akart megbántani, eszébe se jutott, hogy ezzel megsért. Vagy azt mondta egyszer, hogy nagy fenekem van, amin megint csak kiakadtam, hogy miért van velem, ha nem tetszem neki. Ezen pedig ő csodálkozott, mert náluk ez dicséret és pozitívum, ezzel se megsérteni akart. Nem nagy dolgokról van szó, hanem sok apróságról. Tudom, hogy türelmesebbnek kellene lennem, más kapcsolataimban is gondot okozott a viselkedésem, de a barátom mindig kihoz a sodromból ezekkel a dolgaival. Nagyon szeretem őt, és emiatt utána mindig lelkiismeretfurdalásom van.
21L és 23F
Itt nincs varazsrecept, uralkodni kell magadon es elotte elgondolkozni, mielott kirohannal mergedben.
Es mint szinten kulfoldi parral elo javaslom a magyar kajak inkabb elfelejteset, mert a udvariassagon kivul meg semmilyen mas pozitiv reakciot nem lattam ra barhonnan is jojjon az adott kulfoldi :D. Es akkor mar is megsporoltatok egy vitaforrast :D.
> Vagy azt mondta egyszer, hogy nagy fenekem van, amin megint csak kiakadtam, hogy miért van velem, ha nem tetszem neki. Ezen pedig ő csodálkozott, mert náluk ez dicséret és pozitívum
Ez valami bantunéger?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!