Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Higgyek neki vagy szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higgyek neki vagy szakítsak?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel és tudom nem szép, de rossz megérzésem volt és beleolvastam a telefonjába. Sajnos igazam lett, egy céges buli után elég pikáns üzeneteket váltott a kollégájával, illetve a srác írt neki elég egyértelmű célzásokkal, ő meg nem nagyon ment bele a játékba, de nem rázta le. Például a srác kérdezte szokott-e magához nyúlni, és erre azt írta, hogy azt mindenki szokott, egy mosolygós arccal. Amikor szembesítettem, azt mondta berúgott és csak csók volt a buliban, csak a srác azóta próbál nyomulni, mert többet akar. Azt mondja, ő már ott tisztázta hogy nem akar többet, és azért nem mondta el, mert szerinte jobb, ha nem tudom, mert akkor nem okoz fájdalmat. Azt is elmondta, hogy vonzódik ehhez a sráchoz, de engem szeret, nem csalna meg. Sőt, még ő akadt ki, hogy nem bíztam benne és bele mertem nézni a telefonjába. Ha tényleg csak részeg csók volt, akkor még nehezen túllépnék rajta, de az üzenetek alapkán több volt, mert pl a srác kérdezte tőle, hogy megismételjük a múltkorit? Meg hogy akkor ezt titokban kezeljük? De ő ezt azzal magyarázza, hogy a srác többet akar a csóknál és ezt akarja titokban kezelni, mert neki, mármint a srácnak is van párja. Ha nagyon akarom ez is hihető, de már nehezen bízom. De a legrosszabb, hogy ő van kiakadva azon, hogy megnéztem a telefonját. Ti hinnétek neki?
2023. dec. 18. 20:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Wz egy címeres ribi. Ha nem lenne a csávónak valakije, széttenné neki.

Ennyi. Menekülj!

2023. dec. 18. 20:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A srac uzenetei alapjan kamuzik a baratnod.
2023. dec. 18. 21:00
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Nem, mert hagyján a vonzalom, de az már nem okés, hogy smárolt vele és még mindig írkál vele. Az meg mindennek a teteje, hogy téged vesz elő miközben volt rá okod hogy belenéz a telójába. Ha ő téged igazán szeretne elnézést kért volna tőled, nem beszélgetne vele sehol semmilyen formában és felmondana.

Ebből teljes hűtlenség lesz és le lesztek cserélve mindketten: te és a pasi barátnője egyaránt, mert össze fognak jönni. Megvárod? Én figyelmeztetném a csajt, hogy ő is rúgja ki ha akarja.

2023. dec. 18. 21:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Van itt minden mint a búcsúban: "csak" csókolózás, "felmentő" részegség, miattad nem akarta elmondani mert te kapod túl, csak a másik nyomult rá, olyan üzi ami alapján simán dugnak is már, ja és persze a tipikus kiakadás hogy te hogy mertél nem bízni benne. Ez így mindenképp lapát. Meghallgathatod mit fog mondani, de végül úgyis téged fog okolni mindenért és össze vissza hazudozni, játszmázni, mártírkodni. Szavát se hidd el inkább, csak kuka, mert pontosan oda való.
2023. dec. 18. 21:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora ribizli🤣 az ilyen. S még azt mondja te vagy a hibás, mert belenéztél a telójába. Tényleg dobd gyorsan, mert te fogsz szarul kijönni belőle. Mindennek el fog mondani.
2023. dec. 18. 21:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tényleg csak egy csók volt, de az a nagyobb baj, hogy utána se rázta le egyértelműen. Lehet nem megy bele nagyon, de válaszol és nem zárta le teljesen. Kicsit olyan, mint ha kéretné magát meg élvezné, hogy a kollégája most teper. Ha annyira megbánta volna és semmit nem akarna tőle, akkor közölte volna vele, hogy ebből soha nem lesz több és ne írjon neki. Ha mégis megteszi, akkor meg ignorálja. Lehet hazudik is és szépíti a helyzetet, valójában nem csak egy csók volt, de még ha így is van, a helyedben akkor is szakítanék vele, mert nagyon nem oké, ahogy kezeli a helyzetet.
2023. dec. 18. 21:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Haver ha "csak" egy csókot vall be akkor ott sokkal több minden volt! Nem magától vallotta be, hanem csak kénytelen volt valamit mondani mert bebukott.

Fél éve vagytok együtt és már most másfele kacsintgat. Mi lesz szerinted egy év múlva? Alibi pasi vagy, "csaklegyenvalakim" alapon, de nem szeret tiszta szívéből ezért lép félre. Zárd le ezt a storyt.

2023. dec. 18. 23:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

“Engem szeret, nem csalna meg”

Akkor a csók az mi volt? 😅

2023. dec. 19. 02:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mindent az alkoholra fognak. Akkor jön a valódi énje az embernek. Ne te legyél már hibás azért mert ő egy RIB.IZLI! Add ki az útját jobban jársz, mert hátad mögött csalni fog. Másrészt pedig mindig benned lesz ez az üzenet váltásuk. Mi az hogy folytassuk? Nyilván a dugásra értette a srác nem a csókra. Ne legyél ennyire lúzer!
2023. dec. 19. 06:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak egy csók volt, akkor a srác nem ismétlést akarna, hanem folytatást. Így viszont esélyes, hogy már minden is volt köztük. Ezek után én nem is nagyon mennék bele a részletekbe, csak egyszerűen lapátra tenném. De dönteni Neked kell.
2023. dec. 19. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!