Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kezelni a párom ha magánakvaló?
Figyelt kérdés
2 éve együtt vagyok a párommal távkapcsolatban. Szóval már elég sok ideje mondhatni, de valamiért nem nyílik meg felém. Az érzéseit pedig semmilyen formában nem mutatja ki vagy mondja el.Veszekedéskor is amit úgymond én kezdek csak meghallgat de nem mondja el a saját önálló véleményét mint én, komolyabb témákban sem. Nem tudom hogy tudnám elérni azt hogy meg nyíljon felém vagy hogy tudnám ezt kezelni mert így hogy nem mondja el azt hogy mit gondol pl veszekedéskor, így nem oldódik meg az adott probléma és egyre többet veszekszünk. Az meg nem vezet jóra.2023. dec. 14. 22:47
11/13 anonim válasza:
mindig tåvkapcsolatban ėltetek? vagy éltetek együtt is már.?
12/13 anonim válasza:
Ide vezet, ha rokonnal állsz össze.
13/13 anonim válasza:
Ugyanaz jutott eszembe, mint az #1-nek. A "párod" nem mutatja ki az érzéseit, nem mondja el neked a gondolatait, sőt, még beszélgetést sem kezdeményez veled magától... ő tudja egyáltalán, hogy ti ketten párkapcsolatban vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!