Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Akad itt olyan magánakvaló,...

Akad itt olyan magánakvaló, zárkózott, vagy akár lelki problémákkal küzdő lány, aki beszélgetne vagy szeretne segítséget, tanácsot kérni? Többi lent

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, hasonló tulajdonságokkal, éppen ezért szívesen segítek, adok tanácsot, vagy csak egyszerűen meghallgatlak ha szeretnéd. Azért írtam hogy lány, mert úgy tapasztaltam, többségében ők vannak ilyen helyzetben, vagy legalábbis ők szokták bevallani :-). Ha bármilyen problémád van, akár olyan ami hosszú idő óta kísér családod, vagy bármi más miatt és szeretnéd kibeszélni, de nincs kivel, írj bátran! :-) Ez nem reklám és nem hirdetés, nem vagyok képzett szakember, egyszerűen csak a saját tapasztalataim alapján szeretnék segíteni, ha tudok. A kor nem számít! :-)

2023. júl. 9. 15:41
1 2
 1/15 anonim válasza:
Milyen tanàcsot adnàl szuicid gondolatokra?
2023. júl. 9. 16:11
 2/15 anonim válasza:

#1 ha rólad van szó akkor nem tanács kell neked, hanem valaki aki meghallgat és kirángat ebből az állapotodból.

Olyan akire ha kell tudsz támaszkodni. A legtöbb ember csak egy kis törődés igényel és valakit akiben megbízhat.

Szeretnél beszélgetni ?

2023. júl. 9. 16:25
 3/15 A kérdező kommentje:

2

Ezzel egyet tudok érteni, magam is így vagyok vele

2023. júl. 9. 16:30
 4/15 anonim válasza:
Szia kérdező! Ha még nem jelentkezett senki, akkor írhatsz nekem is. :)
2023. júl. 9. 20:31
 5/15 A kérdező kommentje:

4

Írtam neked!

2023. júl. 9. 20:48
 6/15 anonim válasza:

Debrecen környékéről?

35f

2023. júl. 10. 08:36
 7/15 A kérdező kommentje:

6

Ha ez nekem szól akkor nem

2023. júl. 10. 08:40
 8/15 anonim válasza:

Nagyon rendes vagy, hogy segíteni szeretnél másoknak!

Engem sokszor beránt a depresszió, inkább kerülöm az embereket. Nem szoktam beszélni a démonaimról, mindenkinek megvannak a saját problémájuk, minek nehezítsem még az enyémmel?

2023. júl. 10. 17:03
 9/15 A kérdező kommentje:

8

Ahogy gondolod

2023. júl. 10. 17:06
 10/15 anonim válasza:
8-as biztos vagy benne hogy ezt ìgy gondolod? Aki szìvesen fogadja a terhed annak soha sem lesz nehèz,ès nem tehernek hanem megtiszteltetèsnek fogja venni hogy a vilàgodba beengeded! Fogadd el ha mègis màskènt èrzed.🙂 Örömet Nektek!🙂
2023. júl. 10. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!