Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Akad itt olyan magánakvaló,...

Akad itt olyan magánakvaló, zárkózott, vagy akár lelki problémákkal küzdő lány, aki beszélgetne vagy szeretne segítséget, tanácsot kérni? Többi lent

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, hasonló tulajdonságokkal, éppen ezért szívesen segítek, adok tanácsot, vagy csak egyszerűen meghallgatlak ha szeretnéd. Azért írtam hogy lány, mert úgy tapasztaltam, többségében ők vannak ilyen helyzetben, vagy legalábbis ők szokták bevallani :-). Ha bármilyen problémád van, akár olyan ami hosszú idő óta kísér családod, vagy bármi más miatt és szeretnéd kibeszélni, de nincs kivel, írj bátran! :-) Ez nem reklám és nem hirdetés, nem vagyok képzett szakember, egyszerűen csak a saját tapasztalataim alapján szeretnék segíteni, ha tudok. A kor nem számít! :-)

2023. júl. 9. 15:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8

A 10-esnek teljesen igaza van. Ha úgy gondolod, írj rám privátban, szívesen meghallgatlak és szívesen segítek! :-)

2023. júl. 10. 21:29
 12/15 anonim válasza:
Erdekes, hogy csak lanyoknak ad tanacsot ez a fiu
2023. júl. 11. 04:51
 13/15 A kérdező kommentje:

12

Erről is írtam néhány sort a kérdés alatt :-)

2023. júl. 11. 07:14
 14/15 anonim válasza:
En fiu vagyok, eleg sok gondom van, jo lenne egy barat aki meghallgat
2023. júl. 23. 07:07
 15/15 anonim válasza:

"Azért írtam hogy lány, mert úgy tapasztaltam, többségében ők vannak ilyen helyzetben, vagy legalábbis ők szokták bevallani"

És maga ezt miből számolta ki? Véletelnül sem másról van szó.

2023. júl. 29. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!