Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám kezelni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám kezelni a párom ha magánakvaló?

Figyelt kérdés
2 éve együtt vagyok a párommal távkapcsolatban. Szóval már elég sok ideje mondhatni, de valamiért nem nyílik meg felém. Az érzéseit pedig semmilyen formában nem mutatja ki vagy mondja el.Veszekedéskor is amit úgymond én kezdek csak meghallgat de nem mondja el a saját önálló véleményét mint én, komolyabb témákban sem. Nem tudom hogy tudnám elérni azt hogy meg nyíljon felém vagy hogy tudnám ezt kezelni mert így hogy nem mondja el azt hogy mit gondol pl veszekedéskor, így nem oldódik meg az adott probléma és egyre többet veszekszünk. Az meg nem vezet jóra.
2023. dec. 14. 22:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Neked nincs semmifele parod, csak valami internetes ismeretseged amibe belekepzelsz egy parkapcsolatot.
2023. dec. 14. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
A tiéd is? Hát semmit.. Bird még egy darabig hogy magának való, aztán dobd ki, hagy maradjon magának, te meg találj magadnak olyat, akinek te is vagy. És tudja hogy mit jelent egy kapcsolat.
2023. dec. 14. 23:00
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
#1 pont erre gondoltam én is. Távkapcsolat érzelmek nélkül nincs.
2023. dec. 14. 23:04
 4/13 anonim válasza:
90%
Neki elmondtad már ezt?
2023. dec. 14. 23:11
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Miért kell mindig veszekedést kezdened?
2023. dec. 14. 23:23
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem kapcsolat, csak amolyan kapaszkodás valakibe.
2023. dec. 14. 23:54
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Beszéld meg vele, hogy számít neked a véleménye, ha elmondja akkor ne rögtön az legyen a reakciód hogy elveted, még akkor is ha nem értesz vele teljesen egyet. Valószínűleg nem szeret konfliktusba kerülni, így inkább rádhagyja, ami téged meg idegesít. Mondd meg neki hogy abból lesz az igazi konfliktus ha folyton hallgat és nem vesz részt döntéshozásban

Ha semmi nem változik akkor tényleg az előzőknek van igaza.

2023. dec. 14. 23:58
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Találkoztatok már élőben valaha?
2023. dec. 15. 00:10
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen felesleges ragozni. Első válaszoló reálisan látja. Bölcs hozzászólás.
2023. dec. 15. 00:54
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Hány évesek vagytok?
2023. dec. 15. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!