Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kívánja a szexet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánja a szexet a barátnőm mostanában? Mi ez a hirtelen váltás egyik napról a másikra? Miért viselkedik furán?

Figyelt kérdés

Kicsit több, mint két hete kezdődött. Együtt élünk, eddig minden rendben volt, ezen kívül minden oké a kapcsolatunkban. 22 évesek vagyunk mind a ketten.

Amikor ez az egész probléma kezdődött, az elején az volt az indoka, hogy azért nem szeretné, mert menstruál. Ezt annyira nem értettem, hogy miért baj, előtte ez nem volt akadály, amikor épp nem görcsöt a hasa, akkor pont jobban kívánta, mint egyébként. De nem erőltetem rá semmit.

Aztán csak annyi volt folyamatosan az indok, hogy neki nincs kedve, nem vágyik rá, nem kívánja. Nem mondja, hogy miért nem, hiába kérdezem, csak annyi a válasz, hogy nem kívánja. Pedig előtte minden nap megvolt a minimum egy, ő is sokat kezdeményezett, jól is működött köztük minden. Aztán kb egyik napról a másikra nem kívánja egyáltalán.

Ráadásul másban is megváltozott a viselkedése. Sokkal több ölelgetést szeretne, mint amúgy, sokkal bújósabb lett. Eddig is nagyon ragaszkodó volt, de mostanában minden együtt töltött percben ölelget. Illetve még azt vettem észre, hogy egyáltalán nem hordja a csinosabb fehérneműit, pedig tudom, hogy szereti azokat viselni, mert saját bevallása szerint csinosnak érzi magát benne. Nem is nézegeti magát annyira reggelente a tükörben, csak amennyire muszáj.

A legutóbb megpróbáltam nála szexet kezdeményezni, és az lett a vége, hogy elsírta magát, hogy sajnálja, de neki nem megy. Pedig csak a fenekét simogattam meg, meg megdicsértem, hogy milyen csinos.

Hiába kérdezem mi a baja, vagy az a válasz, hogy semmi, vagy az, hogy nem akar beszélni róla. Először azt hittem, hogy a nehéz vizsga miatti stressz a gond, de azon már egy hete túl van, és semmi nem változott.

2023. dec. 12. 23:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Barátnődnek nincs jelszó a telóján, hogy bárki belemászhat, vagy ő videózott? A barátnői milyen barátnők ha látták mennyire részeg és nem bánták, hogy eltűnt? Ne már.

A barátnőd miért olyan óvatlan, hogy a poharát őrizetlenül hagyja, vagy elfogad mástól italt?

Tudod mit? Kezdem azt hinni, hogy az egész történet kamu.

De ha mégse az akkor tessék pszichológushoz menni. Kellene tenni az ügyben is valamit ha tényleg beroofizták. Főleg, hogy vidi létezik.

2023. dec. 14. 09:52
 32/41 anonim ***** válasza:
74%

#31 Nekem nem tűnik kamunak.

Én pl tudok a telómmal videózni akkor is, ha nem írok be jelszót, csak lezárt képernyőn jobb alsó sarokból balra kell húzni az ikont és tádá, ott a kamera, lehet videózni, fotózni.

Eltűnés... Lehet akkor még nem tűnt annyira részegnek. Meg ha nagyobb társasággal megy, szétválnak, hiheti minden csoport azt, hogy nem velük van, hanem valaki mással a társaságból. Velem volt ilyen, már nem nem a bedrogozós része. Elmentünk tízen bulizni. Három féle váltunk egy ponton. Akikkel nem voltam simán azt hitték, hogy a többiekkel vagyok, közben meg osszefutottam egy ismerősömmel, vele dumáltam odakint. Amikor elmentem az egyik csoporttól, akkor a másikhoz indultam. Az egyik csapat azt hitte, hogy odaértem a többiekhez, a többiek meg nem is tudták, hogy elindultam.

A pohárba meg lehet úgy is tenni valamit, hogy egy pillanatra nem néz oda. Mondjuk sétál át a tömegen, nézi, hogy ne csússzon el egy hányásban, stb.

2023. dec. 14. 10:29
 33/41 A kérdező kommentje:
#31 Miért hazudnék ilyet? Hát ez borzalmas...
2023. dec. 14. 10:47
 34/41 anonim ***** válasza:
91%

Hagyd már itt a fele banda szadista állat, simán megtennének hasonlókat ha nem lenne következménye és még kárörvendenének is jót hogy minek ivott mást mint frissen felbontott lidl-s ásványvizet egy buliban....

Nehogymár miattuk tedd tönkre azt akit elvileg szeretsz.

Kis esélyt adok hogy a kérdező kamuzik, de ha nem kamuzik, akkor a csajnak segítségre van szüksége és nem a rohadt keselyű bandára a feje fölé, akik kárognak.

Azt hogy a kérdező kamuzik az lehetséges. Mondjuk ha igaz lenne azt sem értem miért ment buliba úgy hogy te nem mész, és téged ez hogy hogy nem zavart.

2023. dec. 14. 13:04
 35/41 A kérdező kommentje:

#34 Engem nem zavart, ha nélkülem járt el bulizni, mondjuk ez nem túl sűrűn fordult elő. Lehet szociális élete nélkülem is, nem közös az összes barátunk.

1. Egy olyan barátnőjének volt szülinapja, akit nem annyira ismerek. Semmi keresnivalóm nem lett volna ott. A délutáni programok után mentek bulizni amúgy.

2. Ahogy írtam, azon a hétvégén nem voltam a városban, a családomhoz utaztam. Anyu váratlanul kórházba került, nem volt otthon, apum éjszakás volt, valakinek meg azon az estén figyelnie kellett a nagymamámra, mert veszélyes önmagára, de a helyet az öreg otthonba még várjuk. Más segítség nem lett volna. A demény nagyihoz meg nem rángatom oda a barátnőmet, pláne, hogy már vagy egy hónapja tervbe volt a szülinapozás a barátnővel.

2023. dec. 14. 13:22
 36/41 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, szerintem ha nem vagy kamu hagyd abba a részletek megadását, mert ez alapján lassan simán felismernek, illetve ami a totál nem korrekt, hogy a barátnőd is felismerik a részletekből. Ha kamu vagy akkor sok sikert a sztorihoz.
2023. dec. 14. 16:46
 37/41 A kérdező kommentje:

#39 Ennél több részletet semmiképp nem akartam megadni. Nem véletlenül nem írtam se pontos napot, se helyszínt.

Annyit tudok, hogy azok a barátnői tudnak az esetről, akik hazakísérték. Remélem nem terjesztik el az incidenst.

2023. dec. 14. 16:57
 38/41 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező!

Én azzal kezdeném, hogy a rendőrségre szaladozást elengedném ennyi idő után. Vizsgálat nem fogja a drogot kimutatni, ha jól veszem ki, akkor olyan szemtanú nincs, aki pontos képet tudna adni az esetről. Talán van egy pár másodperces videótok egy faxról, ami a barátnőd szájába van, de abszolút ez semmire nem elég, ha a videó az ő telójával készült, ráadásul azt mondtad, hogy nem láttad, tehát simán lehet, hogy szégyenében törölte azóta. Ellenben a kihallgatások rontanának a lány lelki állapotán, cserébe semmi eredménye nem lenne az elkövető ellen.

Másodszor is. Döntsd el, hogy hogy viszonyulsz a sztorihoz. Elhiszed, vagy sem? Abból ítélve, hogy sírt a szexuális közeledésedtől, szerintem hihetsz neki, legalábbis én hinnék neki. És kérlek, ne kínozd sokáig azzal, hogy időt kérsz. Ha tényleg erőszak volt, akkor szenved eleget az erőszak ténye miatt, ne tartsd kételyek között, hogy kidobod-e vagy sem. Ha nem szakítasz, akkor szépen mondd meg neki, hogy nem hagyod el, ölelgesd meg, babusgasd, egyértelműen igényli az alap kérdésből kiindulva. A szexről szerintem tegyél le addig, amíg nincs jobban.

Pszichológust pedig keressétek fel mind a ketten, akár együtt is. Neki nyilván jól jön a trauma miatt, neked meg sem fog ártani. Ilyenkor jó, ha te is helyre tudod tenni magadban a helyzetet, hogy hogy viszonyulj hozzá, stb.

2023. dec. 14. 17:18
 39/41 A kérdező kommentje:

Hát, én úgy döntöttem, hogy hiszek neki, vele maradok, de még nem mondtam meg neki, majd ma fogom, ha hazaér a munkából.

Esetleg van valami ötlete bárkinek, hogy mit tegyek, hogy jobban érezze magát? Már azon kívül, hogy meggyőzöm, hogy pszichológushoz menjen, meg annyit ölelgetem, amennyit csak szeretne.

2023. dec. 15. 11:17
 40/41 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet otthon, javultak már valamit a dolgok?
2023. dec. 19. 12:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!