Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánja a szexet a barátnőm mostanában? Mi ez a hirtelen váltás egyik napról a másikra? Miért viselkedik furán?
Kicsit több, mint két hete kezdődött. Együtt élünk, eddig minden rendben volt, ezen kívül minden oké a kapcsolatunkban. 22 évesek vagyunk mind a ketten.
Amikor ez az egész probléma kezdődött, az elején az volt az indoka, hogy azért nem szeretné, mert menstruál. Ezt annyira nem értettem, hogy miért baj, előtte ez nem volt akadály, amikor épp nem görcsöt a hasa, akkor pont jobban kívánta, mint egyébként. De nem erőltetem rá semmit.
Aztán csak annyi volt folyamatosan az indok, hogy neki nincs kedve, nem vágyik rá, nem kívánja. Nem mondja, hogy miért nem, hiába kérdezem, csak annyi a válasz, hogy nem kívánja. Pedig előtte minden nap megvolt a minimum egy, ő is sokat kezdeményezett, jól is működött köztük minden. Aztán kb egyik napról a másikra nem kívánja egyáltalán.
Ráadásul másban is megváltozott a viselkedése. Sokkal több ölelgetést szeretne, mint amúgy, sokkal bújósabb lett. Eddig is nagyon ragaszkodó volt, de mostanában minden együtt töltött percben ölelget. Illetve még azt vettem észre, hogy egyáltalán nem hordja a csinosabb fehérneműit, pedig tudom, hogy szereti azokat viselni, mert saját bevallása szerint csinosnak érzi magát benne. Nem is nézegeti magát annyira reggelente a tükörben, csak amennyire muszáj.
A legutóbb megpróbáltam nála szexet kezdeményezni, és az lett a vége, hogy elsírta magát, hogy sajnálja, de neki nem megy. Pedig csak a fenekét simogattam meg, meg megdicsértem, hogy milyen csinos.
Hiába kérdezem mi a baja, vagy az a válasz, hogy semmi, vagy az, hogy nem akar beszélni róla. Először azt hittem, hogy a nehéz vizsga miatti stressz a gond, de azon már egy hete túl van, és semmi nem változott.
Itt mindenki sivár baszógép, aki félremenne, azért mondják ezt.
Fél év... ha én lennék még 22 éves, aki nem mer kiállni magáért, és el kéne viselnem egy 22 éves fiú kanosságát, ugyanezt csinálnám. A menzesz tök jó alkalom, hogy "most nem lehet", és reménykednék, hogy a másik lenyugszik kicsit, és beállhat normális mennyiségre a szex. Fél évig teperni, hogy ne hagyjon el, aztán szépen lassan lazítani. De jó, hogy nem vagyok már 22.
#15 Mire gondolsz a "22 éves fiú kanossága" alatt? Soha nem erőltettem, ha épp nem szerette volna, tök elég volt, ha szépen megmondja, ha épp nem szeretné. Most sem nyomulok rá, nem erőltetem. Csak nyilván tök rossz, hogy két és fél hete semmi nem volt.
#16 Ha betegség lenne, akkor szerintem szólna. Volt már ilyen, és szólt róla, már csak azért is, hogy ne az legyen, hogy én elvagyok tünetmentesen, őt meg folyamatosan visszafertőzöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!