Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánja a szexet a barátnőm mostanában? Mi ez a hirtelen váltás egyik napról a másikra? Miért viselkedik furán?
Kicsit több, mint két hete kezdődött. Együtt élünk, eddig minden rendben volt, ezen kívül minden oké a kapcsolatunkban. 22 évesek vagyunk mind a ketten.
Amikor ez az egész probléma kezdődött, az elején az volt az indoka, hogy azért nem szeretné, mert menstruál. Ezt annyira nem értettem, hogy miért baj, előtte ez nem volt akadály, amikor épp nem görcsöt a hasa, akkor pont jobban kívánta, mint egyébként. De nem erőltetem rá semmit.
Aztán csak annyi volt folyamatosan az indok, hogy neki nincs kedve, nem vágyik rá, nem kívánja. Nem mondja, hogy miért nem, hiába kérdezem, csak annyi a válasz, hogy nem kívánja. Pedig előtte minden nap megvolt a minimum egy, ő is sokat kezdeményezett, jól is működött köztük minden. Aztán kb egyik napról a másikra nem kívánja egyáltalán.
Ráadásul másban is megváltozott a viselkedése. Sokkal több ölelgetést szeretne, mint amúgy, sokkal bújósabb lett. Eddig is nagyon ragaszkodó volt, de mostanában minden együtt töltött percben ölelget. Illetve még azt vettem észre, hogy egyáltalán nem hordja a csinosabb fehérneműit, pedig tudom, hogy szereti azokat viselni, mert saját bevallása szerint csinosnak érzi magát benne. Nem is nézegeti magát annyira reggelente a tükörben, csak amennyire muszáj.
A legutóbb megpróbáltam nála szexet kezdeményezni, és az lett a vége, hogy elsírta magát, hogy sajnálja, de neki nem megy. Pedig csak a fenekét simogattam meg, meg megdicsértem, hogy milyen csinos.
Hiába kérdezem mi a baja, vagy az a válasz, hogy semmi, vagy az, hogy nem akar beszélni róla. Először azt hittem, hogy a nehéz vizsga miatti stressz a gond, de azon már egy hete túl van, és semmi nem változott.
Így van, pont mint egy 25-30 éve együtt leévő pár, hogy szeretik tisztelik egymást de testileg nem kivánják.
EZért múlik el a szex a kapcsolatokban , de attól még erős az össze tartozás, ház, gyerek és anyagiak.
Az hogy nem akar róla beszélni, itt kellene megfognod hogy igenis kell róla beszélni.
Nem bízik benned és van valami baj.
Hát, kiszedtem belőle, hogy mi a baj, de most nem tudom, hogy hogyan tovább...
Amikor kezdődött az egész, azelőtt volt valami buliban a barátnőivel. Bevallotta, hogy pár óra kiesett neki az estéből, szerinte kevertek valamit az italába, amit mondjuk elképzelhetőnek tartok, mert amióta ismerem soha nem láttam annyira részegnek, hogy ne tudjon magáról. Másnap meg látott magáról egy pár másodperces videót a saját telefonján, ahogy épp leszop valakit, aki nem én vagyok, és ő arra nem is emlékszik az állítása szerint. Nem tudja, hogy történt-e más azon az estén, de nagyon rosszul van az eset miatt.
Én nem tudom, hogy hogy kezeljem a helyzetet, vagy mit tegyek. Szeretem őt... Nem akarom elveszíteni, de nem tudom mit higyjek...
Tippek?
#23 Nem láttam a videót, szóval nem tudom milyen állapotban volt. Őszintén, nem kérdeztem, hogy még megvan-e neki, vagy törölte, mert nem is szeretném látni. Simán lehet ilyen félig magánál-levős, valaki fogja a fejét és irányítja dolog is, vagy nem tudom.
Nagyon sírt, amikor elmondta. Azt mondta, hogy fogalma se volt, hogy hogy mondja meg, undorodik magától az eset óta. Meg nagyon fél, hogy elhagyom.
Az, ami a barátnőddel történt, szexuális erőszak. Pár részlet hivatalos definíciókból: "védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát szexuális cselekményre használják fel"; "olyan partnerek között létesül szexuális kapcsolat, mely eleve nélkülözi a konszenzus-képességet" - ha a barátnőd a világáról nem tudott, bőven beleesik ebbe a kategóriába. Sőt, én simán azt is el tudom képzelni, hogy a pasi ezen felül még kényszerítette, vagy minimum manipulálta (amit ilyen befolyásoltság alatt lévő emberrel elég könnyű megtenni). Valószínű, hogy ha a barátnőd magától is megtett volna ilyesmit, vagy ő akarta volna, hogy így alakuljon, akkor 1) nem "kellett volna" hozzá bedrogozni, 2) nem tárolna róla felvételt a telefonjában. Az, hogy úgy veszem ki a leírásodból, hogy ez a viselkedés egyébként sem lenne jellemző rá, és bűntudata volt a helyzet miatt, számomra megintcsak azt igazolja, hogy igazat mond.
Jó lenne, ha a barátnőd el tudna jutni pszichológushoz, mert ez egy óriási, feldolgozandó trauma, és elég durván alááshatja a kapcsolatot önmagával, meg úgy en bloc a férfiakkal és a szexualitással. Te egyelőre amit tudsz tenni, hogy mellette állsz, támogatod, és nem erőlteted a szex-témát (sajnos most ő amit asszociál a dologgal, az elsősorban nem az, hogy milyen jó), és hagyod, hogy az ő tempójában történjenek a dolgok. Neked is lehet, hogy jót tenne, ha tudnál beszélni valakivel a helyzetről, mert azért ez egy elég súlyos teher. Kitartást mindkettőtöknek!
Hát ne haragudj, de nekem ez akkora kamu kamunak tűnik. Ha valakinek belekevernek valamit az italába, az inkább ki szokott dőlni, és szexelni fognak vele. Valószínűleg lesz egy csomó más tünete utána is. Hányás, szédülés stb. De hogy annyira még magánál legyen, hogy orális szexet tudjon adni, ez már furcsa. Aztán felveszik telefonra? És meg is mutatják neki? Kitől látta a videót? Meg kikkel volt? Nem figyelt rá oda senki? Senki nem látott semmit? Nincs semmi nyom?
Hagyjuk már. Mint ahogy azt sem értem, miért nem ment el rögtön a kórházba, ahol vérvétellel simán ki lehetett volna mutatni az esetet.
Szerintem a barátnőd egyszerűen ribizlire itta magát. Ez történt, se több, se kevesebb.
A drága barátnőd nem részeg volt és leszopott mást, ennyi történt.
Nem tettek semmit az italába.
Haza se tudott volna kecmeregni kezdjük ott, de ha még netalán sikerült volna neki tényleg rosszul lett volna nagyon.
Az is hihetetlen, hogy lekamerázták és senki az égvilágon nem vigyázott rá, hogy olyasmi ne történjen meg!
Egyetértek az utolsóval. Hazudik a képedbe, mint a vízfolyás!
#28 Másnap állítólag nagyon rosszul volt, annyira, amennyire nem szokott, ha iszik. Nem tudom, az a baj, hogy azon a hétvégén a családomnál voltam. A videó az ő telefonján volt, nem mutogatta neki senki, hanem észrevette. A legjobb barátnője szerint kb két és fél órára keveredett el a párom, aztán pedig annyira rosszul lett rövid időn belül, hogy haza kellett kísérni. Szerintem az történt, hogy mivel többen voltak, mindenki azt hitte, hogy van valakivel a társaságból. Csak annyit tud, amit a barátnői mondtak neki, meg azt, amit a videón látott, mert nem emlékszik. Simán lehet, hogy szexeltek vele az akarata ellenére, ha ez az egész igaz.
Még annyira emlékszem közvetlenül az eset utáni napokból, hogy volt egy zöldes folt a combján, elől, de kicsit inkább a belső oldalon. Ő azzal magyarázta akkor, több, mint két hete, hogy nekisétált annak a magasabb fém izének, amik arra vannak, hogy xy helyekre ne hajtsanak be. Szerintem így belegondolva ez kamu volt, és azon az estén történhet. Meg volt egy másik folt a könyöke felett, de arra meg azt mondta, hogy beütötte valahová.
Azért nekem nem annyira hihetetlen, hogy miért nem megy valaki ilyesmi után orvoshoz, amennyiben ez igaz. Nyilván ott a szégyen alapból, fél, hogy hogy viselkednek ott vele, stb.
Nem tudom én sem, hogy mit higyjek, mert túl kevés az infó. Szeretnék hinni neki, ezen a titkolózáson kívül soha semmi okot nem adott arra, hogy megkérdőjelezzem. Meg ha erőszak történt, akkor az megmagyarázza, hogy miért sírta el magát a múltkor, amikor úgy közeledtem felé.
Egyébként tegnap gondolkodási időt kértem tőle, megkértem, hogy addig aludjunk külön, tehát visszament abba a szobába, ami az övé volt, amúgy csak lakótársak voltunk. Szegény nagyon sírt, hogy ne csináljam azt vele, könyörgött, hogy ne hagyjam el. Szerintem este is sírt, legalábbis a bedagadt szemekből ítélve. Borzalmas így látni őt... :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!