Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak titkaid a párod előtt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak titkaid a párod előtt? Ha igen milyen jellegűek?

Figyelt kérdés

#titok #magánélet #Mindent elmondani #Nem mondani el mindent
2023. dec. 8. 10:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
44%
Amikért számonkérne amikkel visszaélne amiket a fejemre olvasna azokat nem mondom el.
2023. dec. 8. 16:12
 32/35 anonim ***** válasza:
61%

28, fair enough.

De én (27es) féligmeddig abból is indultam ki, hogy valójában az embernek vannak olyan fantáziái amit nem feltétlen akar kiélni. Vágyik rá, de nem akarja kiélni mert akár önmagával hasonulna meg, vagy akár törvényb eütközne.

Ha olyan vágy avan valakinek amit ki akar élni, akkor persze igen, érdemes olyan párt keresni aki erre vevő stb.

De vegyünk egy tök egyszerű példát. Semmi megalázósdi, semmi büntetett. Basic biszexualitás.

Van egy férfi akinek az élete rendre halad, mint egy átlagos heteró férfié. Párja lesz, akár meg is házasodnak.

Aztán felfedezi magában, hogy vannak homoszexuális vágyai is.

Jaigen, amúgy sok vágy lehet évekkel a párválasztás, családalapítás után jelenik meg. Ilyen esetben ugye hiába illett eddig hozzád tökéletesen a párod, az új dolgoknak lehet nem felel meg, szóval ezt tényleg társkeresésnél lehet a legjobban "személyre szabni". Mindegy.

Szóal emberünkben felébred a fartúrás vágya és akkor ott a döntési helyzet. Ha a párja még el is fogadja.... Ha ő hisz a házasság szentségében, akkor hogy oldható meg egy ilyesmi? Leginkább sehogy. Elvégre a monogám házasságba nem fér bele egy harmadik féllel való szexuális együttlét.

persze mondhatnánk, hogy oké, a házasápárt megegyezhet abban, hogy lazítanak ezen... de akkor is, lényegében emberünk egyik vágya, hogy mintaházassága legyen ütközik azzal, hogy kiélje a szexuális vágyait. A kettő együtt nem fog menni. Tehát döntési helyzetbe kerül

A homoszexualitás társadalomban megítélt szerepe szintén nem feltétlen azt a fajta életet biztosítja az embernek, amit elképzelt magának. Akár barátok és családtagok elvesztését is jelentheti, cserébe a szexuális szabadságért. Nyilván, ha kitudódik.

Szóval szerintem nem szabad csak úg ygondolkodni, hogy ha a párod elfogadja, akkor minden okés, mert a saját korábbi elgondolásaidat is keresztbe húzhatja más területeken. Így ez egy választási helyzet, hogy melyik úton indulsz el.

És ha döntesz, a másik utat letiltod.

Ha meg letiltottad, meg kell-e osztani a másikkal azt, amit vlaójában nem akarsz, maximum vágysz, fantáziálsz?

Nekem is vannak biszexuális vágyaim. De közben meg elképzleni sem tudom, hogy a feleségemen kívül valaki mással kerüljek intim viszonyba. Egyszerűen nem fér bele a párkapcsolatról alkotott képembe egy harmadik személy.

Innentől kezdve, van értelme pedzegetni a dolgot? Vagy a monogámiáról kell lemondjak, vagy a biszexualitásról. Nem a feleségem miatt, hanem önmagam miatt. Mert én fontosabbnak tartom egyiket a másiknál.

2023. dec. 8. 16:16
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

27-es, a leirt peldaban ahol azt irod valasztasi/dontesi helyzetbe kerul a ferj, mintha valami rossz dologkent jelenne meg. Pedig ezaz elet rendje, donteseket kell hozni, ezt nem lehet meguszni. Mar az is egy dontes, hogy eltitkolja (szerintem ez a legrosszabb dontes).

Egyebkent ezert jo, ha van onismeretunk. ha tudom mi a jo nekem, mire vagyom mar nem is lesz olyan nehez donteni. Az egyik oldal biztosan fontosabb, mint a masik.

Egyebkent Ki mondja meg mitol minta a minta hazassag? Lehet a feleseg is benne lenne a ketto pasi egy no felallasban. Nekik lehetne ez a minta hazassag hiszen oszintek es elfogadjak egymast.

Dontest kell hozni, ha csak evickelunk ide is jatszok picit meg oda is picit azzal sosem leszunk boldogak. (28)

2023. dec. 8. 16:51
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

33, lehet félreérthetően írtam. Nem, a döntés egyáltalán nem rossz dolog. Csak arra akartam rámutatni, hogy ami az élet egyik felén úgymond nyereség, az lehet a másik terén veszteség lesz, ezért mérlegelni kell érdemes-e behozni az életünkbe valami vágyott dolgot, vagy sem.

És igen, mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb. És bizony sokunknak elég sok dolog fontosabb, mint a mindenféle szexuális fantázia meéglése.

2023. dec. 8. 16:57
 35/35 anonim ***** válasza:
53%
A legbelsőbb kiélhetetlen szexuàlis fantáziáimról biztos nem fogok beszélni. Mittomén, hogy kúrogatnám anyóst, aki liheg és hálásan nyögdécsel a fülembe. Ugyan ez senkire nem tartozik, és ez még nem is a legdurvább. Szóval vannak, voltak, és lesznek titkaim... Amúgy meg ha a valóság más, lehet sírva menekülnék. ;-) Egy ffi ;-)))
2023. dec. 20. 04:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!