Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek, ha egy nő visel parfümöt, elvárjátok? Ha szerettek, milyen jellegűeket?
Én mindig a nyakamhoz és a csuklómra helyezek..
Ha közeledik,megérzi és mégjobban közelit majd mert lehet megkiván..
:D
Én olyan vonzó parfümöket szeretek..vagy édesebbeket :)
18/L
én lány vagyok és ezt a termékcsaládot használom
Általában szeretem, ha az emberek elfedik testszagaikat.Vannak márkás parfümök, amelyek után megfordulok,mindegy,hogy 17 vagy 57 éves hordja-e, mert annyira jó illatuk van. Ezek általában Chanelek, ahogyan próbáltam beazonosítani.
A feleségemnek azonban olyat kell vennem, hogy nekem is tetsszen és neki is. Igen nehéz választani. Így legutúbb is kapott egy Giorgio Armani Si-tés egy Coco Madmoiselle-t. Mielőtt gazdagsággal vádolnátok, mindkettő kisebb üveg volt, kb 25 GBP-be került az angol eBay-en.
Mindenkihez más illik. Tükröznie kell a személyiséget is, ha sikerül. Én ezért választok nehezen magamnak.
7-es azokat én is szokatm venni..azok jók,de hiába márkás,ha nem mindegyik jó illatú..
Én ezt szeretem: Little Red dress,Little White Dress,meg Black,Pink Dress..ezeket nagyon.
Ja meg a Bon Bons parfümöket..olyan édes mindegyik..:3
Parfümöt választani olyan, mint a hozzád illő ruhát kiválasztani. Nem egyszerű.
A parfümnek illenie kell a stílusodhoz és a testillatodhoz is. Függetlenül márkától vagy pénztől.
Vannak olyan illatok amik kiemelik a nőiességedet, és vannak amik hiába jók, inkább elnyomják. Ezért fontos, hogy a te testillatoddal együtt legyen harmóniába az adott illat!
Továbbá az is figyelembe kell venni, hogy ne túl erős, tolakodó az illat, mert bizony vonzás helyett, pont, hogy ellenszenvet váltasz majd ki a környezetedből. És a túl erős illatok inkább elnyomnak mint öltöztetnek. A nagyon erős illatú parfümök, olyanok mintha eszkimó ruhába bújnál...
Évek is rámehetnek arra, hogy megtaláld a megfelelő illatot ami kiemel a tömegből és kellemes benyomást kelt.
Továbbá tarja magát a mondás, hogy a jó parfüm jutalmaz. Aki messze áll tőled az nem érzi, de aki közel merészkedik hozzád, az érzi (1-2 lépés távolságon belül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!