Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valaki olyan eskuvőn,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki olyan eskuvőn, ahol melegételes svédasztal volt, de állófogadás jellegűen?

Figyelt kérdés

Nincs annyi asztal melletti ülőhely ahány vendeg lesz, ezért úgy kéne megoldani, hogy először a vendégek egy része eszik, és amikor befejezték akkor felállnak, beszélgetni, sütizni, inni már állva kéne. Addig a többiek tudnának enni a főételekből.

Szerintetek ez így megoldható?

(annyi szék valószínűleg lesz ahány vendég van, csak asztakból nincs annyi).

A vendeglő tulajdonosa szerint volt már ilyen rendezvényük, csak én nem vagyok biztos abban hogy működni fog.

2013. jún. 4. 01:12
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem voltam még, de nem tartom jó ötletnek...Ha nincs más lehetőség, akkor csináljátok, de arra számítani lehet, hogy elég sokan megszólnak majd titeket érte, meg kibeszélnek...Meg most gondolj bele, mindenki éhes, és a vendégek egyik része arra vár, hogy az első csoport fejezze be az evést, az első csoport meg lehet emiatt feszkózni fog, hogy úgymond kapkodva kell enniük, mert rájuk várnak...
2013. jún. 4. 01:17
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Ne meny bele,ne komplikáld az esküvőd ilyen megoldással.Több esküvőn is részt vettem de ilyennel még nem találkoztam sehol.
2013. jún. 4. 01:34
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Én vendégként nem lennék elragadtatva attól, hogy ha az első csoportba tartozok akkor a nyakamba liheg meg kinézi a számból a kaját a maradék násznép, hogy mikor fejezem már be. Ha a második csoportba tartoznék akkor pedig annak nem örülnék, hogy hamarabb kell megennem a desszertet az éhségcsillapítás miatt, mint a főételt (írtad, állva sütizhetnénk). Hidd el, ebből csak morgás lenne, ez pedig az egész napotokra rányomná a bélyegét. Gondolj csak bele. Te örülnél, ha a főasztalnál is csak egy szék lenne, így első körben a menyasszony, másodikban a vőlegény ehetne? Addig meg ácsorognátok a másik mellett...
2013. jún. 4. 01:52
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Inkább béreljetek egy sátrat és legyen mindenkinek hely,de ez igy nem jó.
2013. jún. 4. 08:45
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Ez a megoldás a vendégeknek nagyon kényelmetlen, nem csak a vacsora, hanem az est következő része is gázos. Ki magyarázza el a vendégeknek, hogy két felvonásos a vacsora? Ráadásul így a vacsoráztatás ideje megduplázódik. Esélyes, hogy leül a hangulat. Hol italozgatnak majd a vacsora után a vendégek asztal nélkül? Egy széken asztal nélkül? Én ezeket a dolgokat fontolnám meg! És szerintem te is érzed a nehézségeket :)
2013. jún. 4. 08:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtok plusz asztalt bérelni?
2013. jún. 4. 09:40
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Ez gáz...gondolj bele, közölni kell a vendégekkel, hogy mihelyt lenyelték az utolsó falatot, nincs ám ücsörgés, meg kávézás, iszogatva beszélgetés az asztalnál, hanem pattanjanak, mert a következő turnus is szeretne enni...Addig meg ácsorogjanak valahol...Ez így nem oké, legfeljebb annyi emberrel működik a svédasztal, amennyi le is tud ülni.
2013. jún. 4. 09:59
 8/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Mar elkezdtem mas lehetosegek utan nezni.

Valami megoldast csak talalunk. :-)

2013. jún. 4. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

férni férne be asztal? mert akkor béreljetek párat, probléma megoldva.

Egy sima fogadásnál még elmegy, mert nem mindenki érkezik, eszik egyszerre, de egy esküvőn... hát nekem nem tetszene, kellemetlenül is érezném magam... Plusz, ha lepakolnak az első kör emberei, nem fogja a poharát a kezében tartani egész este. Ha viszont nincs ülőhelye, leteszi valahova, elfelejti, melyik az övé, a kisfiú a kóla helyett vörösboros poharat fog meg...

Én ezt nem kockáztatnám meg...

2013. jún. 4. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint a menzán. Sorban állsz, helyhez jutsz, de ahogy belapátoltad húzzál el, mert a sor többi része is leülne enni. Nagyon gáz.
2013. jún. 5. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!