Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Svédasztal vs. Felszolgálás vs. Vegyesen?
Előnyök, hátrányok?
Több variáció is van ugye, lehet úgy, hogy mindent helybe hoznak, lehet úgy, hogy minden svédasztal, és a kinézett helyen van egy harmadik verzió is, még pedig az, hogy a levest felszolgálják, de a pörkölt, sültek ki téve büféasztalra és ízlés szerint vesz mindenki belőle. Melyik nek milyen előnye, hátránya van?
A svédasztallal az a baj, hogy el kell menni a kajáért, sorbaállni, a teli tányérral visszamanőverezni... szerintem felesleges. Sokkal kényelmesebb, ha az ember elé teszik mondjuk 4személyes tálakon, ott van minden egy karnyújtásnyira. Mondjuk a 70éves nagymama nem biztos, hogy olyan könnyen megoldja, aztán akinek gyereke van, az 2-3 tányérral menyjen...
Én sosem preferáltam ezt a futkosást.
Nálunk úgy volt, hogy a rendes vacsi (leves, sültek, köret stb) ki lettek téve 4es tálakra, az éjfélivacsinál a töltöttkáposzta szintén 4személyes tálakban került minden asztalra, a maradék húsok, majonézessali meg ment a svédasztalra, az asztal másik végére meg a sütik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!