Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden baj mostmár?

Figyelt kérdés

Nem tudom hova tenni barátnőm viselkedését. Egyszerűen hiába próbálom elhívni akárcsak sétálni ( régen azt mondta neki az is jó csak egyutt legyünk) nincs kedve..se elmenni se semmi. Ha lát vlmi szép helyet akkor meg kérdezi mikor viszel el oda?..

Így nem tudunk w kapcsolatunkon javítani

Most mindenre az a válasza hogy ez fáj, meg az fáj, meg àt van fagyva ( oké fázós de 21 fokban ül az irodában 2kötött pulcsiba meg plédbe takarva).

Én már depresszióra gondolok de orvoshoz nem akar menni

2023. dec. 6. 23:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ne gondold túl ezt a kapcsolatot. Egyre súlyosabb a csajod depressziója. Már nem igazán van innen kiút. Idő kérdése, hogy mikor lesz öngyilkos. Azzal egy csapásra meg is oldódott minden problémád. Legalább nem írsz ki több kérdést.
2023. dec. 7. 06:56
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem, bmeg, nem akar a hóban fürdeni, te szerencsétlen, mert egèsz nap fázik. 😂

Igen, valami minőségi helyre menne, ami pénzbe is kerülhet, micsoda szentségtörés. 🤡

2023. dec. 7. 07:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez tud működni egy kiegyensúlyozott kapcsolatban. Vagy ki lehetne menni a karácsonyi vásárba, inni egy forralt bort. Vagy szánkózni, hóembert építeni, hógolyózni, mint a gyerekek, aztán venni együtt egy forró fürdőt és mézes teát inni.

Igen, ezt mind-mind lehetne, és fél lehet vele dobni a hétköznapokat. HA egy egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatról beszélünk.

De az ő kapcsolatuk már halott, hosszú évek óta, alapvető dolgokban nem tudnak megegyezni. Nem most kellett volna szakítani, hanem évekkel ezelőtt, sőt igazából össze se kellett volna jönniük. Ők a remek példája annak, hogy miért nem jó erőltetni egy kapcsolatot, ha egyszerűen csak azért adatok esélyt egymásnak, mert nincs más.

Egyetlen megoldás létezik kettejüknek, az pedig az azonnali szakítás. De egyik se lépi meg.

Ebből következik, hogy hetente utazhatnak Hawaiira, akkor is Sz ar az egész. A csaj minden vágya, hogy legyen eljegyzés, esküvő, gyerek, közös ház. Főleg gyerek, de azért igénye lenne a hagyományos körítésre is. Közben meg 10 éve csak barátnő. Illetve már csak lakótárs, mert a kérdező időközben már képtelenné vált a szexre. A csajnak meg van egy tucat nőgyógyászati problémája.

Azért depressziós, mert szembe kell néznie azzal, hogy a halogatás miatt ez a vonat elment. Nekik már soha nem lehet gyerekük.

2023. dec. 7. 07:07
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

Az kemény, én nem tudtam hogy ilyen folytatásos szociodrámák is vannak itt.

Honnan ez a sok infó? És miért nem szakítanak, arra mi a válasz?

2023. dec. 7. 07:13
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Onnan a sok infó, hogy napi 5 kérdést ír ki évek óta. 🤦 Egy ország röhög rajtuk, miután napi szinten itt teregeti ki a magánéletük.

Arra soha nem válaszol, hogy miért nem szakít végre. Mikor a csaja összepakolt, hogy elindul végre, akkor visszakönyörögte. Eleinte sajnáltam a nőt, de aztán beláttam, hogy megérdemlik egymást. Semmivel se különb, ha ő se szakít.

2023. dec. 7. 07:28
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Tegnap 3 fok volt,nem volt hideg egyaltalán.Most meg esik a hó.

Szerintem a baratnődnek új pasi kellene inkább.Rögtön elmúlna a fázóssága,meg a sok baja.

2023. dec. 7. 08:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsatok már.
2023. dec. 7. 08:41
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

Régi tag vagyok a gyakorin, évek óta olvasom a kérdéseit. Sokszor már a cím elég, hogy felismerjük a kérdezőt. Főleg úgy, hogy ugyanazt a 4-5 kérdést teszi fel évek óta.

Teljesen mindegy, hogy mit kérdezel, sose válaszol. De a mi válaszaink se érdeklik. Nagyjából ötmillió választ kapott, hogy a szakítás az egyetlen megoldás. De nem meri megtenni.

2023. dec. 7. 09:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

1 Ez micsoda manipulatív passzív agresszív komment :) Mindenki indulatos, csak te nem, ja biztos. Egy igazán boldog embernek ilyen ki nem esik a száján. Amúgy szép a hó, de bakker ha valaki fázik, hadd fázzon már ne te szabd meg mit érezzen.

Amellett nem tudom hallottál e róla, de az ország egyes részein időnként akár 20 fokos különbségek is vannak. Úgyhogy örülj hogy nálatok mi van, más meg hagy csinálja azt amihez kedve van, lehet valaki épp boldogan gyógyfürdőbe akar menni, és nem a te rinyádat hallgatni hogy mindenki ugyanazt szeresse.

2023. dec. 7. 13:33
 20/20 anonim ***** válasza:
83%
10-esnek ment az előző
2023. dec. 7. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!