Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most van egy barátom akivel már fél éve együttvagyok de viszont vele mikor elkezdtünk járni akk szinte minden nap találkoztunk de mostmár örülök ha egy héten 2szer találkozunk. De nkem ez így nagyon nem jóó. Vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
De viszont van egy fiú az évfolyamomban akivel már 3 szor megpróbáltuk de mindig csak két hétig bírtuk. De most ugy érzem h megint kezdek belezúúgni. és ez nagyon bánt mert szinte minden nap beszélünk meg találkozunk is. Mit csináljak? H felejtsem el? Vagy mit tegyek? mert engem ez nagyon zavar.2010. márc. 20. 23:07
1/7 anonim válasza:
Bújj el egy atombunkerbe a következő 3-4 évre, és csak akkor gyere elő, ha már elég érett vagy egy párkapcsolatra.
2/7 A kérdező kommentje:
hehe-.-
2010. márc. 20. 23:15
3/7 anonim válasza:
igaza van az előzőnek..ezek szerint egyikőjüket sem szereted. vagy szereted valamelyiket? úgy igazán? szerintem ezekszerint nem.
4/7 anonim válasza:
Mi az, hogy 3 szor megpróbáltátok, de csak két hétig bírtátok és most megint kezdesz beleszeretni? Szóval most fog negyedszer beleszeretni? Azt, szerintem se fiuzzál még, inkább tanulj és Barbizzál!
5/7 A kérdező kommentje:
de igenis szeretem..de én segítésget kértem nem azt h itt oltsatok...ha meg csak azt tudtok akkor inkább ne is írjatok.
2010. márc. 20. 23:24
6/7 anonim válasza:
Első vagyok. Az általam javasolt megoldás segítene rajtad is, és az emberiségen is. Az, hogy te ellököd magadtól a segítő kezet, nem ugyanaz, mintha nem is akarnánk segíteni.
Ne sajnáltasd itt magad, hanem cselekedj!
7/7 A kérdező kommentje:
nemaz h ellököm...-.-
2010. márc. 20. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!