Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom Ő-t? Ez nem igaz, hogy ide írok, de mostmár kíváncsi vagyok ti hogy vagytok vele, mármint, hogy vajon megtalálja minden ember a párját az életben?
Hisztek a véletlenben, vagy a pont jókor, jó helyen ?
(L/26)
"Ez nem igaz, hogy ide írok,"
de igazi, ideírtál.
Szerintem nem minden ember él boldog párkapcsolatban. Az meg egy dolog, hogy ki milyen pasit/nőt képzel el magának. Az életben nem minden úgy működik, mint a mesében, mert sok kompromisszumot kell kötni.
A véletlen nagy szerepet játszik benne, de az embernek fel is kell ismernie, hogy belebotlott élete szerelmébe, akárcsak álruhában is. :-)
a "NAGY Ő" néha tökéletlenebb, mint gondolnád!
Mit takar számodra a "NAGY Ő" kifejezés?
tökéletességet?harmóniát?elkötelezettséget?kompromisszumkészséget?mit?
mert ha mindezeket, akkor (csak mondom) hogy ilyen ember nem létezik, mert NEM TÖKÉLETES SENKI SEM!!
viszont ha Te is olyan beállítottságu vagy tehetsz azért akit szeretsz, és így bárki lehet a NAGY Ő, még az is, akivel már kapcsolatban voltál de már nem vagytok együtt, hisz azóta megváltozhattatok...vagy valami ilyesmi...:S:S
24/F
valóban ide írtam, jéééé :) hihihi
Persze hogy van egy csomó jó dolog a párkapcsolaton kívül is, de olyan jó lenne mindezeket együtt tenni...
14:34!
Igen pl: harmónia, kompromisszumkézség, és talán egy kis kötődés (mindkét félről egymáshoz).
Nem abban az értelemben nagy Ő, ahogy azt a mesekönyvek tálalják, hanem akivel kölcsönösen kiegészítitek egymást sok mindenben.
14:39 es
azért nálunk is sok volt a vita főleg a nagyon elején,de valahogy mindig megegyezzünk.mindig alkalmazkodik valamelyikünk.
Ja és tenni én már nem nagyon szeretnék azért, ami talán sosem volt a barátom és én köztem. Amíg hittem benne, addig tettem, amit csak tudtam, és örömmel, de amikor a visszajelzés nem olyan hőfokon érkezett vissza, akkor a lelkesedésem alább hagyott, nagyon is ...
Mert ezek szerint nincs meg a kölcsönös akarás, innentől meg hogy lehetne ő nekem az igazi.
Ezért is kérdeztem rá arra, hogy vajon más hogy gondolja, ha van egy hasonló tapasztalata, feladja az addigit, vagy továbblép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!