Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden baj mostmár?

Figyelt kérdés

Nem tudom hova tenni barátnőm viselkedését. Egyszerűen hiába próbálom elhívni akárcsak sétálni ( régen azt mondta neki az is jó csak egyutt legyünk) nincs kedve..se elmenni se semmi. Ha lát vlmi szép helyet akkor meg kérdezi mikor viszel el oda?..

Így nem tudunk w kapcsolatunkon javítani

Most mindenre az a válasza hogy ez fáj, meg az fáj, meg àt van fagyva ( oké fázós de 21 fokban ül az irodában 2kötött pulcsiba meg plédbe takarva).

Én már depresszióra gondolok de orvoshoz nem akar menni

2023. dec. 6. 23:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%
Lepd meg drága csizmával és kabáttál.Akkor biztosan lesz kedve sétálni
2023. dec. 6. 23:47
 2/20 anonim ***** válasza:
43%

Az, goy nincs kedve sehova se menni az ja, depressziógyanús.

Az állandó fázás... isss lehet depresszió, de iggazából pajzsmirígyprobléma is okozhat fázékonyságot és enerváltságot.

Sőt, ami azt illeti, én előbb inkább egy vérképet cisnáltatnék vele. Sok nőnek vannak pajzsmirígyproblémái és az alacsony TSH szint tünete pont a fázékonyság, enerváltság.

Esetleg alacsony D vitamin szint is amúgy hasonló.

Sem a TSH sem a D vitamin nem része az alap nagylabornak, szóval külön kérni kell amikor vérképet kér az ember.

Ha tök jó a vére, akkor irány a pszichológus.

és nyugodtan tálald neki, hogy te baromira nem érzed íg yjól magad a kapcsolatotokban, hogy ennyire nem akar részt venni benne. Szereted meg minden, szeretnél vele együtt lenni, de ő ezt nem hagyja és ez nem a te vagy a kettőtök bajából ered, hanem láthatóan neki önmagában van valami baja ami kihat kettőtökre és mindkettőtöknek és a kapcsoaltnak is az áll érdekében, ha utánamegy, különben minden csak rosszabb lesz. Beleértve kettőtök viszonyát is.

2023. dec. 7. 00:00
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Nő vagyok, fázós típus vagyok és nem vagyok depressziós, sem beteg. De ha a férjem kitalàlná, hogy ebbe az embernek nem való alaszkai időjárásban sétáljunk, biztos, hogy azt mondanám, hogy felejtse el, de úgy nagyon gyorsan. Inkább vidd el egy gyógyfürdőbe, ahol jó meleg víz van, lehet pihenni, kicsit randizni. Én előbb örülnék ennek, mintha a havas, hideg, latyakos időbe (mert hát minden csizmám beázik, ha ilyen locspocs van) kitalalná, hogy ő romcsikázni akár miközben befagy a picsum. Fázós nő egy dolgot utál nagyon és az a hideg. Ne akard kirángatni, mert nem fog menni. Menne a radai rossebb!
2023. dec. 7. 00:24
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező neked van mindennel bajod. Ő csak fázik, te meg pánikolsz hogy itt a világvége, van aki télen fázik. Az irodában 21 fok van, de mondjuk ha huzat van vagy hideg a padló, akkor fázik, vegyetek esetleg neki valami elektromos fűthető cuccokat ha egész nap ott ül. Nemrég még nyári idő volt, még meg se lehetett szokni a hideget.
2023. dec. 7. 00:37
 5/20 anonim ***** válasza:
3%
Aki jódolgában rinyál mindenen, azt bizony ki kell lökni a hóba. Majd a jó hűvös friss levegő kitisztítja őkelme fejét, és rájön micsoda aranyélete volt eddig. Azért álljon már meg a menet hogy soha semmi sem jó, csak a nyavalygás megy meg a hiszti! Nagyon el vannak már kapatva itt egyesek manapság, hát ideje jól móresre tanítani őket. Egy kis hidegbe még senki nem halt bele, igenis jót tesz a hideg a nőknek is. Felpezsdíti a vérüket máris, aztán mehet a szex egyből a jó meleg szobába.
2023. dec. 7. 00:51
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
"Egy kis hidegbe még senki nem halt bele", hát de, legyengül az immunrendszere, aztán elég sokan meghaltak már így ilyen olyan betegségekben. De akkor ha így gondolod szerintem költözz is ki sátorba, ne puhánykodj már itt, menj ki a prérire biztos ott is van mobilnet.
2023. dec. 7. 00:57
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Egész nap a 21 fokos irodában ül pokrócba csavarva...hát bocs, de én örülnék ha végre hazaérnék. Nekem sem lenne kedvem kimozdulni ebben a fos időben.
2023. dec. 7. 02:56
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom, semmi érdemi időt nem töltöttél vele és már azt mondta valamikor, hogy még a séta is jó lenne, csak már együtt legyetek.

Én se akarnék sétálni, főleg ilyen időben.

Vidd el vacsizni valami elegáns helyre vagy fürdőzni! Egyikkel sem lesz problémája.

Nem is értem ezt az értetlenkedést, mi az, hogy semmi nem jó neki?!

Nyűgös, mert fázik és te sem viszed el sehova, vagy max sétálni, amihez őszintén kinek lenne kedve?!

Eszem megáll rajtad meg néhány válaszolón.

Nincs a barátnőddel semmi baj, csak ráférne valami kényeztetés.

Kiüti a szemed a lényeg, tudod is, hova szeretne elmenni, világosan látszik, mi a probléma, akkor mi a kérdés, mit nem értesz?

2023. dec. 7. 06:36
 9/20 anonim ***** válasza:
70%

Az mondjuk ne zavarjon, hogy évekkel ezelőtt is leírtuk, hogy súlyos depressziós. Te meg csak gyanakszol erre? Kicsit lassú a felfogásod.

Másrészt K urvára nem ugyanaz elmenni egy szép helyre, illetve ha te elviszed, mint ebben a takony idöben sétálni egyet a ház körül. Mondjuk legközelebb vidd el két napra valami szép helyre. Az a kapcsolatnak is jót tenne.

Mondjuk mivel a csajod fő probléja az, hogy kifutott melletted az időből, amíg te hitegetted, és már nem lehet gyereke, ezen egy kis séta a téli hidegben annyira nem segít.

De igazából az lenne a legjobb, ha legalább azzal tisztában lennél, hogy te mi a fszt is akarsz is egyáltalán ebben a kapcsolatban, ettől a nőtől. Mert egyik órában azon pörögsz, hogy szakítani akarsz, aztán percekkel később meg akarod menteni a kapcsolatot.

Ezért kéne NEKED egy pszichológus, hogy legalább a saját életed kézben tudd tartani, és ne húzd le magaddal őt is, még mélyebbre.

2023. dec. 7. 06:37
 10/20 anonim ***** válasza:
19%

Micsoda düh és indulatok fortyognak itt. Azért ez nem annyira takony idő, végre leesett a hó mikulás napján, és szép fehér lett minden. Mások ennek azért örülni szoktak, fura hogy itt meg mindenki depis és indulatos.

Kérdező szerintem csak ki kellene vinni a hóra sétálni őt, majd ha már világosabb lett és felkelt a nap. És akkor lehet is szórakozni végre, megfürdetni egymást a hóban meg ilyenek. Azért a legtöbb igazi kalandhoz és élményhez nem kell akkora vagyon, lehet kevés pénzből is boldognak lenni, és ehhez nem kell minden hétvégén Hawaiira sem utazni.

2023. dec. 7. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!