Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok a szar mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a szar mert a kajáért bőgök?

Figyelt kérdés

Napok óta csípős gyrost kivánok, és azt szerettem volna ma magamnak rendelni és a férjem le szólt hogy az túl drága olyat nem rendelhetek.

2500 forintba kerül egy tál mindenestől.

Közös kasszán vagyunk.

Én már nem dolgozok a terhesség miatt de ugye egy kevéske pénzt még kapok.

Na folyton elenkezett, nem engedte meg olyanokat mondott hogy arra nem számított hogy nekem ilyen elvárásaim lesznek terhesen.

Es elkezdtem bőgni mert kurvára olyat akarok enni. És nem sok mindent eszek mert majdnem mindentől undorodok.

Most meg itt hagyott a szobába kiment inkább a nappaliba. Es ez szarul esik...

2023. dec. 5. 18:42
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
83%

Hát akkor főzz otthon.

Mondjuk alapvetően nem értem az ilyen nőket akik ennyire függnek anyagilag a párjuktól és így vállalnak gyereket. Legalább próbáld vele megbeszélni, hogy legyen havonta X ezer forint "zsebpénzed" ilyenekre, mert így be fogsz kattanni mire újra visszamehetsz dolgozni

2023. dec. 5. 22:12
 32/44 anonim ***** válasza:
28%
Menj el dolgozni és vegyél gyros tálat.
2023. dec. 5. 22:48
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Na wazze' jól kezdődik ez is - ha már ezen hajba kaptok. Szegény gyerek... sz.r ügy elvált szülők gyerekének lenni, de ez a kő sajna már el van gurítva.
2023. dec. 5. 22:49
 34/44 anonim ***** válasza:
67%
Ha terhes vagy, gyrost szeretnél enni, szerintem azért belefér egy a költségvetésbe. De ha nem, akkor a férjed helyébe csinálnék neked otthon, nem olyan bonyolult étel.
2023. dec. 5. 23:37
 35/44 anonim ***** válasza:
97%

Hát.. itt azért elkövettél pár hibát.

Mondjuk azt, hogy egy bunkóhoz mentél hozzá.

Vagy az, hogy egy ilyen emberrel közös kasszán vagy.

2023. dec. 6. 08:41
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
34 mondjuk szerintem ha otthon csinálja neki több lesz mint 2500 :D
2023. dec. 6. 08:47
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

36-os!

Úgy lesz több, hogy nem tud olyan kis mennyiségeket megvenni a boltban. Több adagra valót vesznek meg, de arányaiban kevesebb lesz.

2023. dec. 6. 12:38
 38/44 anonim ***** válasza:
68%
37es oké, de ha nincs hó elején 2500 Ft, majd több adagra lesz szerinted 5-6000 Ft? Most vagy kamu az egész vagy ismét egy felelőtlen család. Bár én az elsőre tippelek...
2023. dec. 6. 12:41
 39/44 anonim válasza:
77%
atyaúristen :D :D :D
2023. dec. 6. 12:43
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Te fizeted a számlákat és neki sok egy girosztál a terhes feleségének? Hát csapj az asztalra, mert kva nagy bajba leszel (tapasztalatból mondom)

Velem is ezt művelte terhesen, szülés után meg konkrétan totális depresszióba kergetett, majdnem öngyilkos lettem annyit csesztetett a pénz miatt, meg azzal hogy menjek dolgozni szülés után mert így nem tudunk úgy félre tenni mint azelőtt. Miután el kezdtem dolgozni, el vette a pénzt tőlem mondván hogy megy a "közös" számlára. Totálisan kisemmizve érzem magam. Nem sokára válunk

2023. dec. 6. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!