Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok a szar mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a szar mert a kajáért bőgök?

Figyelt kérdés

Napok óta csípős gyrost kivánok, és azt szerettem volna ma magamnak rendelni és a férjem le szólt hogy az túl drága olyat nem rendelhetek.

2500 forintba kerül egy tál mindenestől.

Közös kasszán vagyunk.

Én már nem dolgozok a terhesség miatt de ugye egy kevéske pénzt még kapok.

Na folyton elenkezett, nem engedte meg olyanokat mondott hogy arra nem számított hogy nekem ilyen elvárásaim lesznek terhesen.

Es elkezdtem bőgni mert kurvára olyat akarok enni. És nem sok mindent eszek mert majdnem mindentől undorodok.

Most meg itt hagyott a szobába kiment inkább a nappaliba. Es ez szarul esik...

2023. dec. 5. 18:42
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
98%

Lesznek itt még bajok...

Ugye volt munkahelyed, mielőtt terhes lettél?

Ha közös kasszán vagytok, akkor miért ő dönti el, hogy mit lehet és mit nem? Mellesleg nem is drága az a gyros tál.

2023. dec. 5. 18:45
 2/44 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez véletlenül nem kamu, akkor gratulálok, ezt elb*sztad.

Egyrészt mert gyereket vállaltál úgy, hogy ennyire függsz anyagilag a férjedtől, másrészt mert a férjed egy ekkora idióta már akkor, mikor még meg sem született a baba.

Mi lesz, ha a gyereknek kell (szeretnél) venni valami extrát?

2023. dec. 5. 18:45
 3/44 anonim ***** válasza:
96%

Ha egy 2500 forintos gyrosra nincs pénz, akkor miből fogjátok felnevelni a gyereket?

Egyébként mindketten gyerekesek vagytok.

2023. dec. 5. 18:47
 4/44 A kérdező kommentje:

Igen volt, onnan kapok még pénzt. De azokból csak számlákat fizetünk.

De ő sokalja, nemrég volt egy nagyobb bevásárlás gondolom azért sokalja mivel nagybevasarlas után nem szoktunk rendelni kajákat.

2023. dec. 5. 18:48
 5/44 A kérdező kommentje:
De nem volt mindig ilyen... mostanaban kezdett elhanyagolni
2023. dec. 5. 18:50
 6/44 anonim válasza:
64%
LoL :D
2023. dec. 5. 18:52
 7/44 anonim ***** válasza:
97%

"Nem szoktatok"

Terhes sem szoktál lenni és gyereketek sem szokott születni, mindent el kell kezdeni egyszer...

Nem árt, ha felkészül(tök) rá, hogy sok minden lesz máshogy ezután.

8/44 anonim ***** válasza:
95%
Mi van? 2500 ft? Tudod te mennyi egy tápszer, vagy törlőkendő, vagy ezek a biogaia, stb. cseppek, amiket tuti felirnak majd a babának? Nézz utána. 2500 ft-ert kb. nem kapsz semmit a babának, max. egy használt rugdalozot jó esetben. Mellesleg ilyen férfinak tuti nem szülnék gyereket.
 9/44 anonim ***** válasza:
93%

Ha felnőtt ember vagy, saját bevétellel, akkor fogod a pénzedet, és veszel olyan kaját, amit szeretnél. És nem hisztizel, mint egy 3 éves, akinek apa nem vette meg a 3 gombócos fagyit.

Nincs igaza a férjednek, de azért felnőtt nőként ülni a szobában és bőgni, mert nem kaptál gyrost...ezzel most mégis mit kezdjen?

2023. dec. 5. 18:56
 10/44 anonim ***** válasza:
95%

Miért nem mentél le és vettél magadnak? Full gyerekes ez a hozzáállás, apuka meg jobb, ha most megtanulja, hogy egy kisbabánál nem lehet azt mondani majd, hogy ez meg az drága.

Remélem mire a baba megszületik, mindketten kicsit megértek erre a dologra. Ez egy gyros, nem hiszti tárgya. Ha elhanyagol, az nem a gyrosnál kezdődik.

2023. dec. 5. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!