Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a szar mert a kajáért bőgök?
Figyelt kérdés
Napok óta csípős gyrost kivánok, és azt szerettem volna ma magamnak rendelni és a férjem le szólt hogy az túl drága olyat nem rendelhetek.
2500 forintba kerül egy tál mindenestől.
Közös kasszán vagyunk.
Én már nem dolgozok a terhesség miatt de ugye egy kevéske pénzt még kapok.
Na folyton elenkezett, nem engedte meg olyanokat mondott hogy arra nem számított hogy nekem ilyen elvárásaim lesznek terhesen.
Es elkezdtem bőgni mert kurvára olyat akarok enni. És nem sok mindent eszek mert majdnem mindentől undorodok.
Most meg itt hagyott a szobába kiment inkább a nappaliba. Es ez szarul esik...
#20 sehány hónapos. Ez a "pasim aláz de én vele maradok" troll, mindjárt írja azt is hogy "azt mondta kapni is fogok ha ezt és azt csinálom vagy mondom, szerintetek ez normális?"
2023. dec. 5. 20:54
22/44 anonim válasza:
Ennek az embernek szülni nagyhiba
2023. dec. 5. 20:59
23/44 anonim válasza:
Sóher a férjed. Biztos, hogy te egy ilyen emberrel akarsz családot alapítani és gyereket nevelni? Amikor én terhes voltam, akkor mindent ehettem amit kívántam. Az az évi első görögdinnyét Kőbánya Kispesten vettük, ami konkrétan 8500 Ft volt. Egész terhességem alatt a dinnyéért sóvárogtam. Soha nem hànyta fel nekem, hogy ennyiért ettem dinnyét. Pedig nem vagyunk gazdagok. A legdrágább kaját, konkrétan semmit sem sajnált tőlem. Gyakran ettem pizzát, tésztát, édességek tömkelegét, habos sütit stb. Mindent megettem amit éppen megkívàntam. Ha ezen a férjem fennakadt volna, biztos hogy kiosztom. 9 hónapig növesztek egy gyereket, nehogy már ne ehessem meg azt amit akarok.
2023. dec. 5. 21:15
24/44 anonim válasza:
"De nem volt mindig ilyen... mostanaban kezdett elhanyagolni"
Most, hogy terhes vagy, és rá vagy utalva, mutatja meg a valódi arcát.
Részvétem.
2023. dec. 5. 21:20
25/44 anonim válasza:
#21: Gondoltam. Terhes nő eszik amit megkíván nehogy elvetéljen.
2023. dec. 5. 21:20
26/44 anonim válasza:
#25 hát ha nem is vetélünk el ha nem ehetjük amit megkívánunk, de ez a kamu úgy gáz ahogy van. Méghogy könyörögni kelljen ételért. Meg ez a bután picsogó, tipikus pasitroll írás mindig... Franc se bőgne. Megrendelem ami kell.
2023. dec. 5. 21:24
27/44 anonim válasza:
Olvass utána, hogy elvételhet a nő nyugodtan. Bár azért kérdeztem, hogy hány hónapos.
A csípős, sós ételek se jók a magzatnak. De hát nem írt vissza, úgyhogy ja férfi írta ki a kérdést.
2023. dec. 5. 21:29
28/44 anonim válasza:
#27 minek olvassak utána? Annak hogy elvetélhetünk ha nem kapjuk meg amit épp kívánunk? Tehát nem éhezésről van szó hanem csak nem kapunk mondjuk savanyúkáposztát éjjel 2-kor. Remélem viccelsz...
2023. dec. 5. 21:32
29/44 anonim válasza:
Na, ezért nem kell ilyen sóher csóringerekkel szóbaállni, mindig ez a vége.
2023. dec. 5. 21:49
30/44 anonim válasza:
Azt kellene a párodnak agyilag felfogni, hogy a teerhesség idején jöhetnek ilyen kívánalmak elő, mert a szervezet így jelzi, mire lenne szüksége. Ez egy alap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!