Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a szar mert a kajáért bőgök?
Napok óta csípős gyrost kivánok, és azt szerettem volna ma magamnak rendelni és a férjem le szólt hogy az túl drága olyat nem rendelhetek.
2500 forintba kerül egy tál mindenestől.
Közös kasszán vagyunk.
Én már nem dolgozok a terhesség miatt de ugye egy kevéske pénzt még kapok.
Na folyton elenkezett, nem engedte meg olyanokat mondott hogy arra nem számított hogy nekem ilyen elvárásaim lesznek terhesen.
Es elkezdtem bőgni mert kurvára olyat akarok enni. És nem sok mindent eszek mert majdnem mindentől undorodok.
Most meg itt hagyott a szobába kiment inkább a nappaliba. Es ez szarul esik...
Hát szerintem normális férj ilyenkor a tenyerén hordozza a párját, de legalábbis nem egy amúgy nem is túl drága tál rendelt kaján fillérb*szóskodik.
Apám elég zsurogi fajta, de mikor anyám terhes volt velem, és nagyon megkívánta a banánt, apám egy rakás helyet bejárt, hogy találjon neki (akkoriban nehéz volt banánhoz jutni az országban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!