Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok a szar mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a szar mert a kajáért bőgök?

Figyelt kérdés

Napok óta csípős gyrost kivánok, és azt szerettem volna ma magamnak rendelni és a férjem le szólt hogy az túl drága olyat nem rendelhetek.

2500 forintba kerül egy tál mindenestől.

Közös kasszán vagyunk.

Én már nem dolgozok a terhesség miatt de ugye egy kevéske pénzt még kapok.

Na folyton elenkezett, nem engedte meg olyanokat mondott hogy arra nem számított hogy nekem ilyen elvárásaim lesznek terhesen.

Es elkezdtem bőgni mert kurvára olyat akarok enni. És nem sok mindent eszek mert majdnem mindentől undorodok.

Most meg itt hagyott a szobába kiment inkább a nappaliba. Es ez szarul esik...

2023. dec. 5. 18:42
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
89%
Te most ülsz a szobában és hisztizel egy gyroson tényleg? Ahelyett, hogy megvetted volna magadnak? A férjed meg egyébként egy sóher... szégyellje magát, ha már egy ekkora összegen aggódik. Gondolom ő azért megveszi magának a sört meg a rágcsálnivalót, ha olyanja van. Hát... sok szerencsét majd a gyerekneveléshez.
2023. dec. 5. 19:00
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Nincs bankkártyád?
2023. dec. 5. 19:06
 13/44 anonim ***** válasza:
81%
Igen
2023. dec. 5. 19:08
 14/44 anonim ***** válasza:
60%
A hét hashtagjei: #gyros #étel #párkapcsolat #férj #Kivánnósag
2023. dec. 5. 19:19
 15/44 anonim ***** válasza:
85%
Menjetek külön kasszára, a rezsi, bevásárlás, esetleges albérlet, gyerek dolgait fizessétek felesben, a maradékból meg mindenki azt vesz amit akar. Probléma megoldva.
2023. dec. 5. 19:36
 16/44 anonim ***** válasza:
94%

Hát szerintem normális férj ilyenkor a tenyerén hordozza a párját, de legalábbis nem egy amúgy nem is túl drága tál rendelt kaján fillérb*szóskodik.

Apám elég zsurogi fajta, de mikor anyám terhes volt velem, és nagyon megkívánta a banánt, apám egy rakás helyet bejárt, hogy találjon neki (akkoriban nehéz volt banánhoz jutni az országban).

2023. dec. 5. 19:40
 17/44 anonim ***** válasza:
94%
"Es elkezdtem bőgni mert kurvára olyat akarok enni." fuhhh anyukám... van gond.
2023. dec. 5. 19:42
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha úgy vállalatok gyereket, hogy ennyire ki van számítva minden forint, akkor mit vársz?
2023. dec. 5. 19:42
 19/44 anonim ***** válasza:
42%
Az lesz szép amikor már meg lesz a gyerek is és majd ketten fogtok hisztizni :D Szegény pasi...
2023. dec. 5. 19:54
 20/44 anonim ***** válasza:
32%
Hány hónapos vagy?
2023. dec. 5. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!