Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék szakítani párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szakítani párommal, de rengeteg pénz ki lett fizetve egy 3 hetes kirándulásra. A kirándulás előtt, közben vagy után lenne érdemes?

Figyelt kérdés

Sajnos a pénzt valszeg nem térítenék vissza.

Egy manipulatív, sértődékeny, nárcisztikus s*ggfej a párom (hamarosan ex).

2023. dec. 5. 05:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

En is egyszer azert huztam meg a szakitast, mert befizettunk kb felmisit valami luxus szallodaba 3 napra. Ugy voltam ha mar benne van a penzem en barmi is lesz elmegyek. A mar exem meg kesobb kiderult azon agyalt majd egyedul megy el es felszedi a szobalanyokat😂

Valami pokoli volt vele az a par nap, mint valami sotet horror-thriller epizod, ra volt irva a fejere mennyire gyulol, en probaltam normlisan viselkedni, de nem hatotta meg. Raadasul bamulta a noket folyamat es mar az volt a tema, hogy szedje fel nyugodtan az egyiket, ha annyira erdeklodik. Iszonyuu pokol volt. De vele volt az szinten meg a “nyugalmasabb” idokben, hogy egy kulfoldi nyaralas elso napjan plyan undoritoan viselkedett velem, hogy panikrohamom lett, hogy 2 hetig itt kell meg lennem ezzel a lennyel es nincs menekves, a vilagvegen vagyok, olyan rosszul lettem azt hittem meg fogok halni, mar tenyleg elhittem hogy vegeter az eletem szinte atadtam magam, hogy gyere ertem halal.

Szoval nem tanacsolom!!!

2023. dec. 5. 13:15
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Es azt a penzt visszakapod, ha vegignyuglodsz harom hetet? Rohadt sok. Vagy mitol nem fogod ugy erezni, hogy eluszott a penzed, ha baromi sz@r lesz?
2023. dec. 5. 19:08
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Dehogy nárcisztikus csak a kisasszony rájött, hogy nem minden a külső."

1. Honnan tudod, hogy nő?

2. Csak rájött, hogy a ronda külső még rondább belsőt takar.

2023. dec. 5. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!