Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szakítani párommal, de rengeteg pénz ki lett fizetve egy 3 hetes kirándulásra. A kirándulás előtt, közben vagy után lenne érdemes?
Sajnos a pénzt valszeg nem térítenék vissza.
Egy manipulatív, sértődékeny, nárcisztikus s*ggfej a párom (hamarosan ex).
En is egyszer azert huztam meg a szakitast, mert befizettunk kb felmisit valami luxus szallodaba 3 napra. Ugy voltam ha mar benne van a penzem en barmi is lesz elmegyek. A mar exem meg kesobb kiderult azon agyalt majd egyedul megy el es felszedi a szobalanyokat😂
Valami pokoli volt vele az a par nap, mint valami sotet horror-thriller epizod, ra volt irva a fejere mennyire gyulol, en probaltam normlisan viselkedni, de nem hatotta meg. Raadasul bamulta a noket folyamat es mar az volt a tema, hogy szedje fel nyugodtan az egyiket, ha annyira erdeklodik. Iszonyuu pokol volt. De vele volt az szinten meg a “nyugalmasabb” idokben, hogy egy kulfoldi nyaralas elso napjan plyan undoritoan viselkedett velem, hogy panikrohamom lett, hogy 2 hetig itt kell meg lennem ezzel a lennyel es nincs menekves, a vilagvegen vagyok, olyan rosszul lettem azt hittem meg fogok halni, mar tenyleg elhittem hogy vegeter az eletem szinte atadtam magam, hogy gyere ertem halal.
Szoval nem tanacsolom!!!
"Dehogy nárcisztikus csak a kisasszony rájött, hogy nem minden a külső."
1. Honnan tudod, hogy nő?
2. Csak rájött, hogy a ronda külső még rondább belsőt takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!