Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem tudja elviselni, hogy most nem futja kirándulásokra?
A Covid elött jó irodai állásom volt, amit elvesztettem. Fizikai munkára váltottam kevesebb pénzért, idénre hoztam magam anyagilag ugyanoda mint elötte. Sajnos 3 éve nem voltunk nyaralni, elötte belefért 1 hét Horvátország és 1 hét Balaton. Évközben is sokszor voltunk 1-1 napos kirándulásokon. Mire egyenesbe jöttünk, addigra jött be az infláció és a rezsi emelkedés. Elektromos fütésünk van, társasházi lakás, gondolhatjátok mi vár ránk. Napelem max jövöre lesz, nincs kapacitása senkinek.
A feleségem ki van készülve, hogy nem tudunk ide-oda menni. Pl most is kiborult, hogy otthon fogunk ülni a hétvégén. Neki az is az, hogy gyalog, busszal elmegyünk a környékre túrázni, sétálni, városi programokra, koncertre, moziba, stb. Ö arra vágyik ami volt, hogy autóba ülünk és lemegyünk a Balatonra egy napra vagy leugrunk Szegedre a halászlé fesztiválra, elmegyünk Egerbe, stb. A feleségem céges autóját használjuk, a benzint nem fizetik neki, csak ami a munkába járáshoz kell, így 700 forintért kell tankolnunk. Nem kevés pénz egy balatoni kiruccanás, csak a benzin kb 15 ezer forint. Nincs erre pénz most. Folyamatosan üvöltözik, veszekedik, hogy mindenki mindenhova megy, csak mi nem. Azt a hülye facebookot nézi mindig, azt hibáztatom, a sok kamut ami megy ott. Mindenki happy, na persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!