Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szakítani párommal, de rengeteg pénz ki lett fizetve egy 3 hetes kirándulásra. A kirándulás előtt, közben vagy után lenne érdemes?
Figyelt kérdés
Sajnos a pénzt valszeg nem térítenék vissza.
Egy manipulatív, sértődékeny, nárcisztikus s*ggfej a párom (hamarosan ex).
2023. dec. 5. 05:48
1/23 anonim válasza:
Utána még dolgozd le nála az árát. Engedd popsiba is, az drágább .
4/23 anonim válasza:
Figyelj, ha ennyire elviselhetelten, akkor hogy akarsz 3 hetet eltölteni vele? Szakíts vele, aztán menjen egyedül, vagy menj el te egyedül, attól függően, hogy kinek a pénze lett belefizetve. Ha nem repülős út, akkor a személycsere sem okoz problémát (repülősnél azért brutál dárga tud lenni a névátírás).
5/23 anonim válasza:
Szólj egy rokonnak vagy barinőnek vegye meg a jegyét és elmegy veled.
6/23 anonim válasza:
Szerintem előtte, mert így gerinces.
7/23 anonim válasza:
Biztos nem mennék, ráadásul 3 hétre egy számomra gusztustalan emberrel nyaralni. Add el a jegyét vagy bukd be, mert ez katasztrófa lesz ha vele mész.
8/23 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy exem szülei fizettek egy olasz utat (4en mentünk volna) és még 1 hónapot várnom kellett volna az útra. Belegondoltam, hogy még egy hónap vele, utána meg 1 hét, úgy, hogy utálom már, mint a szart, hááát :D Inkább szakítottam. (nyugi elvittek valaki mást helyettem, mert szintén nem térítették vissza) De olyan is volt, hogy a karácsony-évforduló-szilveszter hármas miatt húztam 2 hetet egy szakítást. Ha te már nagyon utálod a párodat, akkor én nem mennék. De mikor lesz az út? Mert ha holnap, akkor necces, de ha több hét múlva, akkor szerintem a mai napon dobd ki.
9/23 anonim válasza:
imádom, hogy elhordtad mindennek a párod, hogy ne azt érezzük, hogy mekkora gerinctelen féreg vagy
10/23 anonim válasza:
Ez a felnott elet elso leckeje. Ha hozol egy komoly dontest, akkor benne can, hogy rosszul sul el. Jobb esetben meguszod kar nelkul. Itt nem ez tortent, de attol meg vallalni kell a hibas, elhamarkodott dontesed minden kovetkezmenyet. Udv a felnottek vilagaban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!