Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a férjem egy kolléganőjével menne kiruccanni 3 napra?
Igazság szerint egy másik ismerősük is menne velük, de a férjem inkább a kolléganővel van szorosabb barátságban. A nőnek nincs párja. Nem mennek messzire, egy erdő széli tópart melletti kis faházban szállnak meg. A férjem már előkészítette a bográcsot stb, bevásárolt kajákat. Holnap mennek.
Volt már ilyen eset, amikor nekem volt ilyen csapatépítő többnapos kirándulás, akkor azzal egy időben ugyanígy kimozdult a nővel meg a másik férfival.
Kérdeztem, hogy esetleg a nő meg a férfi között alakul valami? Szinte felháborodott, hogy dehogyis, kizárt, nézzem már meg, hogy néz ki az a pasi, a nőnek egyáltalán nem esete. Csak a srácnak nincs senkije és felvetette ezt a nyaralásos ötletet, a férjem meg a nő megsajnálta és belementek. De az utóbbi alkalom után a férjem nagyon feltöltődve jött haza, ki volt simulva.
Ha így kimozdul a nővel, lehet valami elkezdett alakulni közöttük?
Engem nem hívott bár ha hívott volna se mentem volna, nem szeretem az ilyen vadvidéki erdős kimozdulásokat.
40-es éveinkben vagyunk a férjemmel.
Hmmmmm, bogrács, tópart, szingli kolléganő...
Jaj, hova gondolok, hát biztos nincs semmi a levegőben...
Én egy 80-20%-ra tippelném annak a javára, ami erről eszembe jutott. Nincs kizárva az ellenkezője, de azért ez erősen bűzlik.
"Csak a nagyon naívak gondolják, hogy hetero férfi és nő között valóban létezhet tisztán barátság.'
Létezhet. Ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!