Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a férjem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a férjem egy kolléganőjével menne kiruccanni 3 napra?

Figyelt kérdés

Igazság szerint egy másik ismerősük is menne velük, de a férjem inkább a kolléganővel van szorosabb barátságban. A nőnek nincs párja. Nem mennek messzire, egy erdő széli tópart melletti kis faházban szállnak meg. A férjem már előkészítette a bográcsot stb, bevásárolt kajákat. Holnap mennek.

Volt már ilyen eset, amikor nekem volt ilyen csapatépítő többnapos kirándulás, akkor azzal egy időben ugyanígy kimozdult a nővel meg a másik férfival.

Kérdeztem, hogy esetleg a nő meg a férfi között alakul valami? Szinte felháborodott, hogy dehogyis, kizárt, nézzem már meg, hogy néz ki az a pasi, a nőnek egyáltalán nem esete. Csak a srácnak nincs senkije és felvetette ezt a nyaralásos ötletet, a férjem meg a nő megsajnálta és belementek. De az utóbbi alkalom után a férjem nagyon feltöltődve jött haza, ki volt simulva.

Ha így kimozdul a nővel, lehet valami elkezdett alakulni közöttük?

Engem nem hívott bár ha hívott volna se mentem volna, nem szeretem az ilyen vadvidéki erdős kimozdulásokat.

40-es éveinkben vagyunk a férjemmel.

2023. jún. 8. 09:12
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
62%

Lehet, hogy kavarnak, de...

Mi is készülünk 3 napos külföldi kirándulásra kollégákkal, 4-en, házastársak nélkül. 2 férfi, 2 nő. Eszünkben sincs romantikázni, ez egy jó kis nyárindítás lesz, haveri alapon. Mi is szoktunk hülyéskedni, csetelgetni egymással munkaidőn kívül. Egyáltalán nem vonz szexuálisan a két férfi, viszont haverilag nagyon jóban vagyunk. Ilyen is van.

2023. jún. 8. 13:11
 32/54 A kérdező kommentje:

31

Igen, ilyen is van ezért nem tudom mit gondoljak...

2023. jún. 8. 13:55
 33/54 anonim ***** válasza:
87%
Biztos le leszek pontozva, de engem zavarna, ha a férjem egy kollegínàval menne a tópartra kirándulgatni. Ebben az esetben azért egy plusz csaj (te) elférnél, mert a pasis témákhoz nem tudsz hozzászólni. Legalábbis a férjem engem mindig is vitt magàval, ha más nő is volt a tàrsaságbab, főleg, ha egyedül lett volna. Az is figyelmeztetésre ad okot, hogy milyen vehemens reakciója volt, amikor feltételezted azt, hogy hàtha alakul e valami a màsik pasival. Azért háborodott fel, mert ő sokkal jobb partinak tartja magát (ergó megsértetted) és ha még nem is kavarnak, a párodnak szàndékàban àll kikezdeni vele. Én nyitott szemmel jàrnék a helyedben. Nekem ez gyanús lenne.
2023. jún. 8. 14:27
 34/54 anonim ***** válasza:
84%

Jó nagy lábtőrlő vagy kérdező..

Remélem szendvicset is csinálsz nekik 😅

2023. jún. 8. 16:01
 35/54 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy a másik pasi nem is megy, az csak a kerettörténet, hogy ne agyjon okot gyanakvásra. Én a helyedben utánuk mennék, és megnézném a szitut.

Nincs esetleg olyan barátnőd akit be tudsz szervezni, akinek nem ismeri fel a kocsiját?

Megmondom őszíntén én ezt nagyon nem tartom normálisnak. Egy dolog, hogy jóban vannak, de azt számomra már túl megy a határon, hogy 3 napos ottalvásos kirándulásra megy vele.

2023. jún. 8. 18:11
 36/54 anonim ***** válasza:
10%
Nem hiszem el hogy ezt nő írta. Minden hozzászólásával amiket csepegtet egyre butábbnak tetteti magát és egyre jobban könyörög hogy hülyézzük már le 🤦 Valamelyik incelünk szórakozik. Ilyen ostoba nő nincs...
2023. jún. 8. 18:14
 37/54 anonim ***** válasza:
0%
Erotlen, kiszolgaltatott no vagy, aki nem tudja meghuzni a hatarait. A ferjed ezzel kegyetlenul visszael. Amig el birod hinni a hazugsagait, addig lesztek egy par. Ez akar a sirig is kitarthat. Mas no siman le tudja kommunikalni mar a kapcsolata elejen, hogy ezt turi el. Nincsnkulon program ellenkezo nemu egyedekkel, nincs kontakttartas munkaidon tul stb. Te nem ilyen vagy, ezert szenvedesre vagy itelve. Kihasznalas, megalazas, megcsalas kiseri az eleted. Nem veletlenul vagy egyutt vele, mas no ezt nem turne el, pont ilyet keresett, mint te.
2023. jún. 9. 15:35
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
37, te mirol beszelsz? Mert ha meg van tilva az amit leirtal szerinted nem tud bekamuzni egy pasis estet vagy egy ora tukorat vagy amig elmesz anyadhoz szted nem tud felre menni?? Ennyire buta vagy?
2023. jún. 9. 15:39
 39/54 A kérdező kommentje:

Nos elindultak kora délután.

35 tanácsát megfogadom és már beszéltem egy barátnőmmel, holnap arra megyünk mi is.

2023. jún. 9. 16:24
 40/54 anonim ***** válasza:
83%
Kíváncsi vagyok.
2023. jún. 9. 18:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!