Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon rossz előérzetem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz előérzetem van barátommal és egy kolléganőjével kapcsolatban, jogosan?

Figyelt kérdés

3-4 hónapja kezdett új munkahelyen barátom. Nemrég facebookon lett egy új lány ismerőse, valószínűleg kolléganő. Nagyon csinos, szép lány egyébként.

Ügyfélszolgálatosként dolgoznak ott mindketten amúgy.

Párom mostanában többet dolgozik, túlórákat vállal magától. Mikor rákérdeztem, hogy van-e ennek oka, azt mondta csak a pénz miatt, elég jól fizetik náluk a túlórázást és tudom, hogy párom szeret félrerakni, mostanában pedig elég nehéz hónapjaink voltak anyagilag.

Chaten nem beszélgetnek amúgy, de van egy rossz előérzetem, hogy esetleg a lány miatt marad bent tovább... pár napja kirakott párom egy közös képet rólunk, a lány azt is belájkolta, tehát gyanítom tud a létezésemről de ez ugye nem sokat számít ha olyan emberről van szó és őt ugyebár nem ismerem.

Szerintetek túlgondolom?

2 éves kapcsolat, együtt is élünk már

2021. jan. 20. 14:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem túlságosan féltékeny vagy!
2021. jan. 20. 14:16
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Csak emiatt még ne gondold túl a dolgot. Egyáltalán nem biztos, hogy van köztük valami.

Most épp világjárvány van, ami a gazdaságra is hatással van. Teljesen érthető ha a pénz miatt marad bent.

Lájkolni meg mi is szoktuk egymást az én munkahelyemen.

2021. jan. 20. 14:18
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Mondd meg a párodnak, hogy csak olyan helyen dolgozhat ahol csak férfiak vannak.
2021. jan. 20. 14:23
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
Fogadjunk, ha nem lenne csinos meg szép akkor eszedbe se jutna az idióta féltékenykedés. Nyomd ki a szemét, az majd megoldja az önértékelési nyomorod.
2021. jan. 20. 14:25
 5/13 A kérdező kommentje:
#3, ne érts félre, nem ezt akarom. Próbálok nem korlátozó,uralkodó típusú barátnő lenni, évek óta dolgozok ezen, rengeteget változtam. Nekem is vannak férfi kollégáim, le is járok velük cigizni, beszélgetni. Nem az zavar ha jóban van lányokkal , hisz elég képmutató dolog lenne tőlem. Itt igazából van egy félelmem, hogy esetleg érzelmileg elkezd kötődni hozzá, tényleg nagyon szép lány, okos, értelmesnek is tűnik és az adatlapja alapján ugyanaz a zenei, filmes ízlése is, mint nekem és páromnak.
2021. jan. 20. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha nyomulna a párodra, vagy lenne bármilyen "szikra", akkor nem lájkolgatná a képét ország-világ láttára, pláne nem egy olyat amin te is rajta vagy.

Gondolom szimplán jól megvannak (ami kollégák esetén nem csak előny, de elvárt is, hogy képesek legyenek együtt dolgozni) és sokat mesélt rólad, és az alapján szimpinek gondol.

Sőt, még azt is képes vagyok elhinni, hogy épp azért lájkolt, hogy jelezze: "látom, hogy kapcsolatban vagytok, és ezt elismerem, tiszteletben tartom, és örülök neki!"

2021. jan. 20. 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:
22%
Húha, akkor biztos gerincrevágta már. Túl sokat gondolsz erre és már rémeket látsz.
2021. jan. 20. 14:33
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

A lájkolás nem jelent biztosat. Amikor vőlegényem volt, viszonyom volt egy férfival akinek szintén volt párja.

Sokszor belájkolgattuk egymás "boldog" párkapcsolati képeit, már csak dacból is :)

2021. jan. 20. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8 Büszke lehetsz magadra. Kis rüfke.
2021. jan. 20. 15:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen kollégák elöbb utóbb, bejelölik egymást fb.

Nálunk legalább is. Már csak udvariasságból is, lájkoljuk egymás képét.

Szerintem nincs okod féltékenynek lenni.

Ha tetszene neki a lány, és akarna tőle valamit, lehet inkább rejtegetné, és nem bejelölné. Te vagy a párja, veled készült képet oszt meg.

Ha mást akarna helyetted, akkor vigyázna, hogy a kiszemelt lány elött téged titokba tartson.

Nincs semmi okod, hogy féltékeny legyél.

2021. jan. 20. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!