Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha voltatok már rossz párkapcsolatban, miből és mikor vettétek észre, hogy baj van?
Nem éreztem magam jól mellette.
Stresszes voltam attól ha találkoztunk. Nem az a szerelmi boldog izgulás. Sokkal rosszabb volt.
nagyon gyerekes volt, ez inkább akkor tűnt fel, mikor már összeköltöztünk. elvárta volna hogy mindent én csináljak helyette, kb mintha az anyja lettem volna úgy viselkedett sokszor. elhanyagolt, inkább a gép előtt játszott minthogy kettesben csináljunk valami programot (akkor még lehetett menni bárhova, nem volt vírushelyzet).. észrevettem hogy egyre csúnyábban szól hozzám, lekezelően, bántóan.. nem tudtam már elviselni tovább, hiába kértem és szóltam, hogy ezen változtasson.. mint egy cseléd úgy éreztem magam a végén, persze hülye voltam hogy nem léptem előbb, de szerettem. ő viszont nem, de azért kérlelt hogy maradjak.. már megszokta a jót és hogy kiszolgáltam..
léptem és nagyon jó döntés volt!
24N
-Együtt éltünk, de inkább olyan volt, mintha jó barátok lennénk és lakótársak. Nem volt semmi intimitás.
-Amikor sokadszorra megütött és megint ugyanazt a semmitmondó, nem is volt erős, de jól van akkor sajnálja választ kaptam.
-Amikor már nem vártam, hogy találkozzunk csak egy újabb stressz helyzet volt aznapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!