Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha voltatok már rossz párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha voltatok már rossz párkapcsolatban, miből és mikor vettétek észre, hogy baj van?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Nem éreztem magam jól mellette.

Stresszes voltam attól ha találkoztunk. Nem az a szerelmi boldog izgulás. Sokkal rosszabb volt.

2021. jan. 12. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Jól éreztük magunkat egymással, de kevés volt a kommunikáció. Rászoktam a cigarettára mellette, fogytam 1-2 kilót. Mai napig nem tudom szeretett-e. Sokszor úgy tűnt igen, néha úgy, hogy nem. Nem bírtam, szakítottam vele. Büszke vagyok magamra, hogy ezt meg mertem lépni, megyek tovább. Sok barátom van, munkahelyen szeretnék, és megbecsülnek, ebből merítek erőt.
2021. jan. 12. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Megoldatlan problémáink voltak amikről nem tudtunk beszélni, és ezek csak szaporodtak, torlódtak.
2021. jan. 12. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nagyon gyerekes volt, ez inkább akkor tűnt fel, mikor már összeköltöztünk. elvárta volna hogy mindent én csináljak helyette, kb mintha az anyja lettem volna úgy viselkedett sokszor. elhanyagolt, inkább a gép előtt játszott minthogy kettesben csináljunk valami programot (akkor még lehetett menni bárhova, nem volt vírushelyzet).. észrevettem hogy egyre csúnyábban szól hozzám, lekezelően, bántóan.. nem tudtam már elviselni tovább, hiába kértem és szóltam, hogy ezen változtasson.. mint egy cseléd úgy éreztem magam a végén, persze hülye voltam hogy nem léptem előbb, de szerettem. ő viszont nem, de azért kérlelt hogy maradjak.. már megszokta a jót és hogy kiszolgáltam..

léptem és nagyon jó döntés volt!

24N

2021. jan. 12. 11:55
 5/8 Angel3000 ***** válasza:
84%
Szia! Azt vettem észre, hogy én csak màsodlagos szerepet töltök be a kedvesem életében, ezért nem maradtam meg mellette! Talàltam egy olyan férfit aki jobban odafigyelt ràm.
2021. jan. 12. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

-Együtt éltünk, de inkább olyan volt, mintha jó barátok lennénk és lakótársak. Nem volt semmi intimitás.

-Amikor sokadszorra megütött és megint ugyanazt a semmitmondó, nem is volt erős, de jól van akkor sajnálja választ kaptam.

-Amikor már nem vártam, hogy találkozzunk csak egy újabb stressz helyzet volt aznapra.

2021. jan. 12. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Amikor nem vállalt fel egy közegben, elengedte a kezemet előttük, úgy tett, mintha nem is lennénk egy pár.
2021. jan. 12. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikor annak örültem, hogy otthon van, amikor hazaérek, akkor még jó volt. Aztán annak örültem, ha nem volt otthon, az már rossz kapcsolat volt.
2021. jan. 13. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!