Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz előérzetem van barátommal és egy kolléganőjével kapcsolatban, jogosan?
3-4 hónapja kezdett új munkahelyen barátom. Nemrég facebookon lett egy új lány ismerőse, valószínűleg kolléganő. Nagyon csinos, szép lány egyébként.
Ügyfélszolgálatosként dolgoznak ott mindketten amúgy.
Párom mostanában többet dolgozik, túlórákat vállal magától. Mikor rákérdeztem, hogy van-e ennek oka, azt mondta csak a pénz miatt, elég jól fizetik náluk a túlórázást és tudom, hogy párom szeret félrerakni, mostanában pedig elég nehéz hónapjaink voltak anyagilag.
Chaten nem beszélgetnek amúgy, de van egy rossz előérzetem, hogy esetleg a lány miatt marad bent tovább... pár napja kirakott párom egy közös képet rólunk, a lány azt is belájkolta, tehát gyanítom tud a létezésemről de ez ugye nem sokat számít ha olyan emberről van szó és őt ugyebár nem ismerem.
Szerintetek túlgondolom?
2 éves kapcsolat, együtt is élünk már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!