Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a férjem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a férjem egy kolléganőjével menne kiruccanni 3 napra?

Figyelt kérdés

Igazság szerint egy másik ismerősük is menne velük, de a férjem inkább a kolléganővel van szorosabb barátságban. A nőnek nincs párja. Nem mennek messzire, egy erdő széli tópart melletti kis faházban szállnak meg. A férjem már előkészítette a bográcsot stb, bevásárolt kajákat. Holnap mennek.

Volt már ilyen eset, amikor nekem volt ilyen csapatépítő többnapos kirándulás, akkor azzal egy időben ugyanígy kimozdult a nővel meg a másik férfival.

Kérdeztem, hogy esetleg a nő meg a férfi között alakul valami? Szinte felháborodott, hogy dehogyis, kizárt, nézzem már meg, hogy néz ki az a pasi, a nőnek egyáltalán nem esete. Csak a srácnak nincs senkije és felvetette ezt a nyaralásos ötletet, a férjem meg a nő megsajnálta és belementek. De az utóbbi alkalom után a férjem nagyon feltöltődve jött haza, ki volt simulva.

Ha így kimozdul a nővel, lehet valami elkezdett alakulni közöttük?

Engem nem hívott bár ha hívott volna se mentem volna, nem szeretem az ilyen vadvidéki erdős kimozdulásokat.

40-es éveinkben vagyunk a férjemmel.

2023. jún. 8. 09:12
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
98%

Nem vennék rá mérget, hogy hárman vannak...

2023. jún. 8. 10:20
 12/54 anonim ***** válasza:
93%
Random latogasd meg oket. Vagy valahogy nyomoztasd le. En azert utana jarnek a dolognak. Azert ez kisse gyanus :D
2023. jún. 8. 10:23
 13/54 anonim ***** válasza:
94%
Ez így azért kicsit necces. Volt kollégám engem is hívott egyszer, hogy menjek velük pár napos kirándulásra. Nekem nőként azért nem fért bele, mert a felesége nem jött volna és nem akartam, hogy köztük ez problémát okozzon. Nem volt köztünk se semmi egyébként.
2023. jún. 8. 10:33
 14/54 anonim ***** válasza:
98%
És ha hármasban csinálják?
2023. jún. 8. 10:44
 15/54 anonim ***** válasza:
1%
Az a baj, kérdező, hogy ha eleve nem bízol a férjedben, akkor a kapcsolat maga sem lehet olyan fényes.
2023. jún. 8. 10:46
 16/54 anonim ***** válasza:
87%

Na persze baratság,meg jó munkatársi viszony végül is a dugás se annak látszik csak egy meeting..

f

2023. jún. 8. 10:52
 17/54 anonim ***** válasza:
95%
Én elég laza vagyok úgy gondolom, de ez nekem nem férne bele. Eléggé átlátszó, és nem értem neked miért nem egyértelmű.
2023. jún. 8. 10:57
 18/54 anonim ***** válasza:
39%
Az jutott meg eszembe, hogy ne erdekeljen. Keress te is tarsasagot, eld az eleted. Aki megcsal az ugyis megcsal barmit teszel is es aki nem az nem fog. Sajnos ilyen az elet.
2023. jún. 8. 11:35
 19/54 anonim ***** válasza:
23%
Hu bazdki, nemcsodalom hogy ennyire tud hulyiteni…
2023. jún. 8. 11:46
 20/54 anonim ***** válasza:
88%

#18:

"Az jutott meg eszembe, hogy ne erdekeljen...."

Ezt hogy érted? Hogyhogy ne érdekelje???

Ha szexel a férjével ne érdekelje ha esetleg a férje összefekszik mással?

Már hogy a viharba ne érdekelné, ha esetleg hazahoz a férje valami nemi nyavalyát aztán mehet ő is az orvoshoz. Egészségügyi szempontból baromira nem mindegy hogy megcsalják e vagy sem. Mert az egészségéhez joga van! A lelki dolgokról nem is beszélve.

2023. jún. 8. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!