Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobb eve egyutt vagyunk, de soha senkinel nem tapasztaltam hogy barhova megyunk, egy kirandulas, utca nem tudja nem eszrevenni a kornyezeteben levo noket. Miert?
"muszaj szakitanom" = Mire vársz még akkor? Tedd ki holnap!
Egyébként ha az elejétől fogva ezt csinálja, akkor sanszos, hogy nem szeretett soha és nem is fog, meg nem is tisztel (ha nyáladzik, mint a kutya).
Hát én úgy tapasztaltam, hogy ha tényleg szerelmes voltam akkor más nőt el se tudnék képzelni és eszembe nem jutna rájuk nézni se. Viszont ha csak valakivel együtt voltam de nem volt meg a nagy szerelem, akkor a szebb lányokat nyilván észrevettem de próbáltam nem figyelni őket annyira.
Na most ha olyan lánnyal vagyok együtt aki igazából még nem is tetszik, akkor nézném meg a legtöbb lányt. Viszont ilyen nem fordulna elő mert nem járok olyannal aki nem tetszik nekem.
Ha meg te mennél szembe vele akor teged is lesne
Néha sz.r érzés a pasik mellett lenni és nem szemben. Mindig a párjuk szív csak.
más férfiak is észreveszik a többi nőt, és nem csak a kivételesen csinosakat. sokan akkor is, ha szerelmesek.
a lényegi különbség, hogy mennyire tudsz (vagy akarsz) viselkedni a párod jelenlétében, meg úgy általában.
Én is megnézek minden nőt párom mellett is, egyszerűen nem bírom ki odavonzza a tekintetemet valami…
De azeretem a párom es sosem csalnám meg vagy ilyesmi, mondjuk ő nem is veszekszik velem emiatt.
"mondjuk ő nem is veszekszik velem emiatt."
Valószínűleg azért, mert nem veszi észre, hogy csurog a nyálad. Nem odafigyel éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!