Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem enged a barátom még az utcára se ha nem vele megyek?
Szerinted ez így rendben van?
Miért vagy vele?
Tehetsz bármit nem hiszem, h hatásos,mivel ezt a dolgot a csírájában kellett volna elfojtani...még az első tiltásnál.
Félő, h mivel tudja, h félsz a veszekedéstől, meg a reakciójától, hiába állsz a sarkadra, akkor ő még súlyosabb dolgokra lesz képes, h elérje a célját..
Megpróbálhatsz vele nyugodtan őszintén beszélni... vagy megmondhatod, h nem kell féltékenykednie, bármikor felhívhat... el is mehettek pszichológushoz....
De szerintem teljességgel időpazarlás a részedről, mivel ilyen kapcsolatban egészséges lelkülettel nem lehet benne maradni...
pasidnak tényleg segítség kell, h újra felépítse a személyiségét, meg túl legyen azon ami ezt kiváltotta, és nem hiszem, h célravezető behódolni, és hagyni magadat, ...még jobban föléd kerekedik, és ez csak rosszabb lesz.
Helyedben kidobnám!
Nekem ne parancsolgassanak!
"persze neki lehet menni ide-oda egy lány a legjobb barátja "
Én azt mondom, hogy ilyet csak az csinál, aki magából indul ki.. magyarán: ő leáll mindenféle csajjal, valszeg a legjobb barátja sem csak barát. De ha ilyen hülye vagy, hogy tűröd amit tesz veled akkor meg is érdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!