Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem enged a barátom még az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem enged a barátom még az utcára se ha nem vele megyek?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt. Ha anyukám elküld boltba azt is titokba kell csinálnom még szerencse hogy 50 km re lakik. másképp nem mernék kimenni sem viszont barátokkal nem merek találkozni félek,hogy veszekedni fogunk amikor felhozom a témát azt mondja ő enged de amikor mennék morgólódik napokig és még évek mulva is felhozná

#barát #utca n
2014. aug. 4. 11:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ez nem egészséges kapcsolat nincs meg a bizalom te feléd... tettél valami olyat? de ez nem folytatódhat így
2014. aug. 4. 11:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor beszél meg vele ezt,ha meg nem akkor jobb ha külön váltok,akármennyire is szereted.
2014. aug. 4. 11:45
 3/15 anonim ***** válasza:
ez nem normális, miért ne mehetnél ki a házból?
2014. aug. 4. 11:46
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerinted ez így rendben van?

Miért vagy vele?

2014. aug. 4. 11:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Tehetsz bármit nem hiszem, h hatásos,mivel ezt a dolgot a csírájában kellett volna elfojtani...még az első tiltásnál.

Félő, h mivel tudja, h félsz a veszekedéstől, meg a reakciójától, hiába állsz a sarkadra, akkor ő még súlyosabb dolgokra lesz képes, h elérje a célját..

Megpróbálhatsz vele nyugodtan őszintén beszélni... vagy megmondhatod, h nem kell féltékenykednie, bármikor felhívhat... el is mehettek pszichológushoz....

De szerintem teljességgel időpazarlás a részedről, mivel ilyen kapcsolatban egészséges lelkülettel nem lehet benne maradni...

pasidnak tényleg segítség kell, h újra felépítse a személyiségét, meg túl legyen azon ami ezt kiváltotta, és nem hiszem, h célravezető behódolni, és hagyni magadat, ...még jobban föléd kerekedik, és ez csak rosszabb lesz.

2014. aug. 4. 11:56
 6/15 A kérdező kommentje:
nem vagyok ribi :O más fiuknak még köszönni sem köszönök! nagyon szeretem a vele töltött idő nagyon jó de mikor külön programot szeretnék szóba sem jöhet .. persze neki lehet menni ide-oda egy lány a legjobb barátja neke meg még az utcán mutatkozni sem lehet , mert "szép vagyok és bárki rám akaszkodhat" nem tudom mit csináljak , ha szakítanék bele pusztulnék egyedül csak ő van nekem senki más
2014. aug. 4. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:

Helyedben kidobnám!

Nekem ne parancsolgassanak!

2014. aug. 4. 12:00
 8/15 A kérdező kommentje:
jah meg még az hogyha ezt felhozom akkor azt mondja akkor inkább ő se megy emberek közé csak maradjak otthon kb két hétig otthon is marad (állítása szerint) de utána nem biraj tovább de én nem ezt kérem hanem hogy szabadabb lehessek csak kicsit egyenlőre
2014. aug. 4. 12:03
 9/15 A kérdező kommentje:
azért egyenlőre, mert a későbbikben pedig NORMÁLIS párkapcsolatot szeretnék folytatni vele
2014. aug. 4. 12:04
 10/15 anonim ***** válasza:

"persze neki lehet menni ide-oda egy lány a legjobb barátja "

Én azt mondom, hogy ilyet csak az csinál, aki magából indul ki.. magyarán: ő leáll mindenféle csajjal, valszeg a legjobb barátja sem csak barát. De ha ilyen hülye vagy, hogy tűröd amit tesz veled akkor meg is érdemled.

2014. aug. 4. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!