Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez valóban olyan hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban olyan hatalmas hiba volt a részemről?

Figyelt kérdés

Pár hete a feleségemmel hivatalosak voltunk vidékre egy barátunk búcsú bulijára másnap pedig nagynénéméhez egy ebédre.

A húszas éveink második felében vagyunk.

Délután panaszkodott messengeren, hogy betegnek érzi magát, de ő mondta, hogy útközben eszik egy forró levest az egyik kedvenc helyünkön, lefekvés előtt iszik egy neocitrant és rendben lesz.

Az étteremben azonban már tényleg szarul nézett ki, és rávettem, hogy hazaviszem, először ellenkezett !!, majd végül belement.

Hazavittem, ez kb 1.5 h extra vezetést jelentett, otthon kipattant az autóból, én meg mentem a megbeszélt programra.

Már a helyszínen voltam, de még nem ittam, amikor hívott, hogy 39 fokos láza van.

Ott aludtam, és másnap a program szerint ugyan úgy mentem nagynénémhez.

A feleségem azóta jeges velem, azt mondja nem tudja elképzelni a közös jövőnket, ha terhes lesz, akkor is magára hagyom, nagyon durva dolgokat vágott a fejemhez, szerinte teljesen magára hagytam, otthon kellett volna ápoljam szerinte.

Mit gondoltok, ez tényleg akkora hiba?

2023. nov. 27. 14:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

10, háááááát jó, végülis ez is jogos.

MOndjuk az nem derült ki, hogy igényelte-e. Mármint hogy utólag neheztel érte, azt tudjuk, de hogy elhangzott-e a kréés, hogy gyere haza, az nem.

2023. nov. 27. 17:14
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem kommunikáltunk.

Én nem kérdeztem, hogy maradjak-e, viszont ő sem kérte, hogy maradjak.

Ilyenkor az szokott az érve lenni, hogy én kijelentek valamit, és ő nem mond ellent, de ebben az esetben ez nem így történt.

2023. nov. 27. 18:12
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Öhm, bocsi, hogy ki kell ábrándítsalak, ha az a problémája, hogy “te kijelentesz valamit és az úgy van”, akkor mondjuk az, hogy nem is beszéltek arról, hogy mi van csak elmész az ugyanez a kategória, amikor neki kell felületet találnia arra, hogy kifejezze, hogy mit szeretne, mert te nem kérdezel rá.

Ha megkérdezed, hogy mit szeretne, az nem a kijelentés.

2023. nov. 27. 18:19
 14/24 anonim ***** válasza:
40%
Akik itt lehisztisezik a feleséget, azoknak vajon volt már valaha magas lázuk? Kétlem. Magas lázzal én senkit nem hagynék magára 1-1,5 óránál tovább, egyrészt, mert ilyenkor egy pohár vízért kimenni is pokol (márpedig a lázas embernek nem árt inni), másrészt mert nem árt, ha van ott valaki, aki mentőt tud hívni, ha szükséges.
2023. nov. 27. 21:09
 15/24 anonim ***** válasza:
42%

Többször volt már magas lázam.legutóbb két hete.Igaz csak 38,8 amikor bevettem a gyogyszert.A férjemnek volt magasabb is,elment az orvoshoz,kapott egy injekciot,és ment dolgozni tovább.És ez hiszti.Emiatt nem akar gyereket?Nagyobb bajok vannak ebben a házasságban.

Ha lázas vagyok rakok magam mellé vizet flakonba,beülök a hűtőfürdőbe,és fekszem.De nem vagyunk egyformák.

2023. nov. 27. 21:16
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem 15-ös, azért nem akar gyereket, mert kiderült számára, hogy a férje egy empátiahiányos kisfiú, akire nem lehet számítani. És nagyon jól teszi, ha én ezt időben észrevettem volna a saját férjemről, akkor most nem inná meg a gyerekem a levét. Ahogy mondják: egy gyerek felneveléséhez egy falu kell. Ha már az apára sem lehet számítani, mert a bulikázás fontosabb, mint a felesége, akkor az ilyen pasinak nem is érdemes szülni.
2023. nov. 27. 23:03
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
De mit kell ápolni egy lazas felnőttön?? Vegyen be lazcsillapítót es aludjon. Ez műhiszti, azt akarta, hogy te se bulizz, ha ő nem tud. Infantilis. Utálom az ilyet. A masik, hogy ha gyereketek lesz, akkor pláne nem nyújthat be senkinek panaszt, hogy de ő beteg, a gyereket ugyanúgy el kell majd látni, míg te dolgozol. 39n
2023. nov. 28. 08:55
 18/24 anonim ***** válasza:
53%
Hagyjuk már.A feleségnek nem csak ennyi a baja.Felnőtt ember,nem halálos beteg volt csak lázas.Ennyin nem hisztizik az ember.Ha baja van játsza le a férjével.Ha meg nem megy váljanak el.Azért,mert nem tutujgat a férjem folyton,es elment a megbeszélg programra nem jelentdm ki,hogy nem szülök gyrreket.Amúgy meg van szája,mondhatta volna,hogy drágám maradj itzhon velem,mert jól esne.
2023. nov. 28. 08:57
 19/24 anonim ***** válasza:
84%

14-es: Koporsót ne rendeljen? Csak akkor indokolt egy láz miatt az aggodalom, ha valóban tudod a másikról, hogy hajlamos lázgörcsöt kapni, de ez felnőttnél ritka. Nekem pl. a gyerekemnél se volt, és 39 fokos lázzal szaladgált, viháncolt az orvosi rendelőben. Aki nem így van, az is be tud az ágy mellé készíteni egy üveg vizet.

Kérdező, vannak olyan helyzetek, ahol külön kérés nélkül sem hagyjuk magára a másikat, pl. epilepsziás nagyroham, terhes nőnek elfolyik a magzatvize/fájásai vannak stb. Egy felső légúti vírus szerintem nem tartozik ezek közé. Én pl. nem szeretem, ha nyüzsögnek körülöttem, amikor beteg vagyok, meg állandóan kérdezgetik, hogy vagyok. Nagyfokú gyengeség esetén nyilván jólesik, ha csinál a párom egy pohár teát, vagy átvesz esetleg olyan házimunkát, amit ált. én csinálok, de ennyi. Viszont azt nem értem, ha vki jobban igényli, hogy ápolják, miért nem szól? De azt se értem, hogy miközben mentetek hazafelé, nem beszéltetek róla, hogy te mész vissza, vagy sem? Ez nekem elég fura.

2023. nov. 28. 12:24
 20/24 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm a válaszokat mindkét oldalról, segít tisztábban látni a helyzetet.
2023. nov. 28. 12:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!