Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire színjáték ez?

Figyelt kérdés

A barátom úgy vettem észre, hogy nagyon teátrális, nagyon drámai pasi, szeret extrémekben gondolkodni, hogy megöli magát, stb de ismerem par eve es látom hogy csak hatásvadász, mert nagyon félti es kényezteti magát, es legkisebb tünetek miatt is fél a haláltól.

Azt viszont elárulta es az exével is beszeltem, hogy a nőt megfenyegette, hogy megöli, es le is öntötte benzinnel. De nem gyújtotta meg halistennek.

Szerintem csak rá akart ijeszteni, mert nagyon fél a börtöntől, nem akarta megölni. Úgy latom hogy szeret ilyen teátrális gesztusokat tenni, tipikus buta proli szint ez, es arra gondol hogy milyen macsó.

De a valóságban kényelemszerető es önmagát féltő.

Szerintetek is ez nem akkora veszély, nem hiszem persze a szakirodalom szerint ez aggasztó de én ismerem.

Ha rosszat tesz, az a típus, aki titokban szereti tenni, nem nyíltan mert fél a következményektől.

2023. nov. 25. 22:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó...akk maradj velem. Gondod a bajod ha ennyi eszed van.
2023. nov. 26. 07:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Am ott még a nő párszor fel is jelentette, neki volt bátorsága...aztán semmit nem csináltak vele. Ott is voltak jelek...itt is vannak (amit írtál is, eszem megáll) csak buta, naiv vagy. Még időbe kell lelépni ilyen mellől.

Megvan valahol nekem az a lajv...esetleg átküldjem? (Bár úgyis jelentenék). Végse bírtam nézni, pedig sokmindent láttam már. Durva az is hogy pár néző még biztatta hogy verje még meg lője fejbe.

Az ilyen jobb lenne ha tényleg felkötné magát.

Egy csomó sorozatgyilkos is van akinél jelek se voltak egy átlag ember számára.

2023. nov. 26. 08:03
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek

Mivel en ismerem jobban, nehez elkepzelni hogy valóban megtenne dolgokat de igaz amit írtok

2023. nov. 26. 10:43
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a mondást?

Az okos más kárán tanul,a hülye meg a sajátján.

2023. nov. 26. 23:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Leöntötte benzinnel az exét, és te még VELE VAGY? Sőt, mentegeted mert nem gyújtotta fel??? Eszednél vagy te, vagy nagyon komoly problémák vannak a fejedben? Menekülj ettől a pszichopatától, mert te leszel a következő!
2023. nov. 27. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!