Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem bírom ezt a színjátéko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem bírom ezt a színjátékot, mit csináljak?

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok, közel 3 éve együtt élek a párommal, ő 33 éves.

Én rontottam el az elejétől kezdve az egészet, mert úgy mentem bele a kapcsolatba, hogy nem voltam szerelmes, csak kedveltem, jó volt vele. Neki viszont a nagy szerelme vagyok, nem is nagyon volt előttem senki komoly barátnője. Ő a mai napig ugyanúgy szerelmes mint az elején, és családot akar, meg mindent, a kezemet is megkérte tavaly, amire ugyan igent mondtam, de igazából nem örültem annyira. Jó ember ő, és jó társ, mint embert szeretem, de soha nem voltam igazán szerelmes, és a szexben se passzolunk annyira, ahogy kellene.

Már mondtam neki sokszor, hogy nem vagyok szerelmes és nem tudok olyan lenni, mint ő velem. Se gyereket nem akarok, se tervezni jövőt. Ő viszont ha meglát egy babakocsit tologató apukát , nem bírja ki szó nélkül, hogy milyen jó az... Amig apa sétál a babával , anya otthon biztos főzi a vasárnapi ebédet, meg ilyen hülyeségeket mond. Mondtam, hogy nem akarok gyereket úgy általánosságban nem vágyok rá, ő meg arra játszik, hogy majd biztos meggondolom magam. Holott én inkább arra gondolok, hogy várok már egy nagy fordulópontot az életembe ami megváltoztatja az életem, ad valami újat, csak ne ez legyen amibe úgy érzem belefulladok. Amikor mondom neki, hogy nem vagyok szerelmes, arra azt mondja, hogy nem is kéri, csak legyek olyan mint eddig. Hát kössz. Most ott tartok, hogy depressziós, szorongó, feszült napokat élek, munkahelyem nincs és iszonyúan menekülnék változtatnék az életemen fenekestől. Ő viszont szakításról hallani se akar, bennem viszont egyre határozottabban van ez, hogy ha szétmegyünk talán nem fogom ezt a nyomást érezni, hogy gyereket szüljek, holott nem akarok, és úgy alapból így, ilyen érzésekkel családot alapítani.

Volt már példa arra , hogy el akartam költözni haza, és cirkuszt csinált, meg bezárta az ajtót, hogy ne tudjak elmenni. Nem nagyon lehetne vele normálisan dűlőre jutni, mert egyből felkapja a vizet, és agressziv lesz. Innen csak ugy tudnék elmenni, hogy amikor nincs itthon és nem tud róla mire készülök, hanem meglepetésszerűen érné a tény, hogy elmentem. Ez sajnálatos, szomorú eljárás lenne, de mivel már próbálkoztam többször is elmenni, agressziv lett. Bezárja az ajtót, elveszi a telefonom,kulcsom pénzt a pénztárcámból és úgy akar kidobni (miközbe bezárja a lakásajtót), hogy azt mondja még a ruháimat se pakolhatom össze. Hirtelen haragú, amúgy nyugodt és kedveskedős ember, de ha elkattan az agya, igazából félek tőle. Hazaköltözhetnék anyámhoz, bár ott meg megint más konfliktusok lennének idővel, de az már más ügy.... Mit tanácsoltok? szivem szerint elmennék egyedül egy másik városba új életet kezdeni, egyedül.

Egyébként ha tudnám őt szerelemből szeretni és működne köztünk rendesen a kémia, hogy a szex is frankó legyen, akkor összetenném a 2 kezem érte. Kedves ugyanis, csak úgy virágot vesz, főz, mosogat, segit takaritani, rengeteget dolgozik. De az, hogy nem vagyok szerelmes, és ez sokszor kibukik, valószínű ezért kattan el az agya. Lehet ezen valahogy javítani, vagy húzzak el a fenébe? Lelkileg is tiszta megfáradt vagyok amúgy. Sokszor ki se kelnék az ágyból se.

2016. ápr. 4. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj, amint tudsz!

Szerinted normàlis solog, hogy fenyeget, bezár, agresszív?

Hibáztál, hogy belementél a kapcsolatba, de ne éld így le az életed. Nem is értem ezt 3 évig hogy bírtad...

2016. ápr. 4. 11:34
 2/12 anonim ***** válasza:
18%

Mi a fenéért jöttél össze egy 30 éves lúzerrel?

Tipikus. Az csak a mézesmáz hogy megjátsza a hős szerelmest, közben pedig egy velejéig rohadt egy ember!

2016. ápr. 4. 11:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint, ilyen ember mellett nem lehet élni. Főleg h nem tudod viszonozni érzéseit és őt ezt nem is érdekli, csak a birtoklási vágy. Ha tudsz költözhetsz ismerőshöz is, neki és a barataidnak nem kell tudni h hova pontosan, csak a szuleidnek, de ne adják ki senkinek az uj cimed. uj teloszám.
2016. ápr. 4. 11:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Futááás! Ennek nem lesz jó vége,hagyd ott a gyûrût, tiltsd le a számát és legközelebb ha elmegy melózni lépj le. De ne anyudhoz, hanem kezdetnek egy barátnõhöz aztán majd hazamész és kitalálod,hogy mi legyen. Ha zaklat kérj távoltartási végzést.
2016. ápr. 4. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:
hagyd el ez egy idióta,és ha nem enged ki hivj rendőrt,mond meg neki feljelented zaklatásért,és ha bezár szabadságtól való megfosztás tehát emberrablás.ez tuti börtön.
2016. ápr. 4. 13:41
 6/12 anonim ***** válasza:
kiszámithatatlan pszichó,kisajátitó és beteges gondolkodással,én otthagynám nem kérdés.
2016. ápr. 4. 13:53
 7/12 anonim ***** válasza:

"Volt már példa arra , hogy el akartam költözni haza, és cirkuszt csinált, meg bezárta az ajtót, hogy ne tudjak elmenni. Nem nagyon lehetne vele normálisan dűlőre jutni, mert egyből felkapja a vizet, és agressziv lesz." - ez elég nyomós ok arra, hogy lelépj....

Mellesleg sok gyerek apjaként mondom: apának is szar lesz... emlékszem az enyémre - valami hasonló.

NEM VAGY A TULAJDONA!

2016. ápr. 4. 14:18
 8/12 anonim ***** válasza:
AZONNAL hagyd ott, és szakíts meg vele minden kapcsolatot! Mi az, hogy bezár a lakásba, meg elveszi a telefonodat és a pénzedet?! Eszem megáll...
2016. ápr. 4. 14:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Már az épp elég ok a szakításra, hogy nem szereted, és nem működik a kémia. Ennek így semmi értelme. Nem lehet valakit családalapításra kényszeríteni.

Amit viszont az agresszióról írtál, az még durvább. Az ilyen ember elől menekülni kell. Még az elején vagytok, csak ízelítőt láttál abból, hogy milyen, ha nem az van, amit ő akar. Szerintem ez csak rosszabb lesz idővel.

Ha meg gyerek is lenne, vagy nem találsz munkát, teljesen ki leszel szolgáltatva neki.

Menekülj ebből a "kapcsolatból".

2016. ápr. 4. 14:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolnám h mikor a cuccaidért hazameesz délelőtt azert legyen veled valaki, ket fiu ismerősöd például, vagy szolj egy rendőrnek h ha lehet legyen jelen legalább arra a kis időre ott veled, a háznál.
2016. ápr. 4. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!