Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mintha elmult volna a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mintha elmult volna a szerelem, de ez nem egyfelvonasos szinjateknak koszonheto. Dobjak el tobb mint 2 evet?

Figyelt kérdés
en 20/L o 23/F. mindenben elsok voltunk egymasnak, es tobb mint 2 eve jarunk.sokat veszekedtunk, s nem igazan voltak olyan igazi vidam perceink,mikor sokat nevettunk volna. ugy erzem,elegge unalmas volt a kapcs,es a sok veszekedes tonkre tette. ugy erzem mar nem szeretem ( de sirok ha arra gondolok h elveszitem,de lehet azert mert megszokas+ragaszkodas a megszokotthoz),hogy unalmas kapcsolatban elek,es hianyzik a szabadsagom.neha mar nem is nagyon tetszik nekem,s mivel a valas gondolatat forgatom a fejembe? az az erzesem hogy ez egy nagy bunko akivel jarok. ez lehet egy volgy a kapcsolatunkban,vagy azonnal el kellene valnom? kerlek ne irjatok hogy magam valaszoltam a kerdeseimre. ha valakinek volt hasonlo tapasztalata kerem szepen mondja el. Koszonom
2010. jún. 27. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
mintha csak magamról és a pasimról olvasnék.. nos, ha vmi nem megy, akkor szakitani kellene.. de az nem könnyű. :S
2010. jún. 27. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
hasonló volt...nekem 4 napja lett vége több mint 8 éves kapcsimnak.ö volt az elsö lány az életembe ö is maradt mind eddig:( 23ff ja és ö volt 22n
2010. jún. 27. 21:39
 3/9 A kérdező kommentje:
en is azon igyekszek h erot vegyek magamon es szakitsak?de na nehez mert megiscsak van jo oldala....amugy nalatok mi a helyzet ?meselj kerlek szepen .ELsonek
2010. jún. 27. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Inkább dobj el most egy 2 éves kapcsolatot, mint 5 év múlva egy 7 éves kapcsolatot. Hidd el, még nem történt semmi, én is 2 éves kapcsolatból szálltam ki és még másfél évig egy pokol volt rohangálni a feldúlt EX-em elől, de megérte.

Hidd el, hogy a kérdésedből kitudom olvasni, hogy a te kapcsolatodnak valószinűleg már te sem látod értelmét, inkább csak a megszokás köt hozzá. De jobb lesz számodra, ha véget vetsz a dolognak , mert minnél hamarabb kezdesz új életet annál jobb

2010. jún. 27. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Szakíts vele. Ez tök egyértelmű. Az is fura, hogy miért voltál vele együtt ennyi ideig.

Nehéz, tudom jól, de szakíts vele. Pár hónapig biztos rossz lesz, de túl fogod tenni magad rajta. Vagy inkább benne maradsz a kapcsolatba, és mondjuk végig sz.opsz még egy évet? Szenvedés nélkül nincs siker. :)Élj ba.szki:), ne pocsékold a drága idődet / energiáidat egy nem működő kapcsolatra. :S

(bocsi a vulgáris kifejezésekért:))

2010. jún. 27. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
ugyanez a helyzet, de még jó a szex, meg mégis vmi összeköt minket.. de ha jönne 1 másik, aki akarna velem járni, akkor simán véget vetnék ennek.. mert ez már jobb nem nagyon lesz, csak rosszabb.. :S
2010. jún. 27. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Kezdj el pasizni, és ha találsz vki jobbat, rúgd ki azonnal, ha van alternatíva, sokkal könnyebb szakítani. Rossz a kapcsolatotok, sosem leszel boldog vele.
2010. jún. 27. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, mert nem éri meg.

Nehéz a döntés, de ha nem érzed teljesen boldognak magad akkor meg kell hozni minél hamarabb.

Én sajnos több mint egy évet gondolkodtam, hogy mi legyen, de a szakítás után nagyon megkönnyebbültem.

Utólag azt gondolom, hogy kár volt azt az egy évet elpazarolni.

Szedd össze minden erődet, és mond ki a végét.

( Ha vége, és úgy érzed, hogy jobb, akkor bulizz egy nagyot.)

2010. jún. 29. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia, az utolsó vagyok, küldtem neked levelet.

Megkaptad?

Remélem tudtam segíteni.

2010. jún. 30. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!