Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire színjáték ez?

Figyelt kérdés

A barátom úgy vettem észre, hogy nagyon teátrális, nagyon drámai pasi, szeret extrémekben gondolkodni, hogy megöli magát, stb de ismerem par eve es látom hogy csak hatásvadász, mert nagyon félti es kényezteti magát, es legkisebb tünetek miatt is fél a haláltól.

Azt viszont elárulta es az exével is beszeltem, hogy a nőt megfenyegette, hogy megöli, es le is öntötte benzinnel. De nem gyújtotta meg halistennek.

Szerintem csak rá akart ijeszteni, mert nagyon fél a börtöntől, nem akarta megölni. Úgy latom hogy szeret ilyen teátrális gesztusokat tenni, tipikus buta proli szint ez, es arra gondol hogy milyen macsó.

De a valóságban kényelemszerető es önmagát féltő.

Szerintetek is ez nem akkora veszély, nem hiszem persze a szakirodalom szerint ez aggasztó de én ismerem.

Ha rosszat tesz, az a típus, aki titokban szereti tenni, nem nyíltan mert fél a következményektől.

2023. nov. 25. 22:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami degenerált barom. Öntse le valaki őt benzinnel, próbálja ki milyen érzés.

Én nem szívnék egy levegőt vele. Ez nem színjáték hanem mentális betegség.

2023. nov. 26. 01:16
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy brm vagy ha vele maradsz. Az ilyen nem normális. Ja a szomszédomba a nő is mindig evvel jött..."ő ismeri", aztán egyszercsak kórházba került életveszélyes állapotban.
2023. nov. 26. 02:04
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
12 vagyok. Hozzáteszem 13 évig volt vele.
2023. nov. 26. 02:04
 14/25 A kérdező kommentje:
Miert kerult kórházba, megverte?
2023. nov. 26. 04:39
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Meg? Agyon verte szó szerint, belső vérzés, csonttörés, majdnem megfujtotta.
2023. nov. 26. 06:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ott volt pl az a pár hónappal ezelőtti eset. Amikor a csávó elő lajv adásba verte szét a nőt aztán fejbelötte.
2023. nov. 26. 06:40
 17/25 A kérdező kommentje:
De ezek nem voltak sunyi bántalmazó típusok akik el akarták kerülni a börtönt
2023. nov. 26. 06:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Eddig is csak azért kerülte el, mert az exe nem merte feljelenteni.
2023. nov. 26. 06:53
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos, hogy van nála valamilyen szintű mentális defekt. És bárhogy próbálod meggyőzni magad, egy ilyen ember viselkedését nem lehet kiszámítani. Lehet, hogy az exnél csak benzinnel locsolt, lehet, hogy nálad a gyufa is repülni fog. Kell ez neked?
2023. nov. 26. 07:00
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egy dolgot magyarázz meg: mit tud ez a pasi, hogy ennek ellenére is kell neked? Jobban néz ki, mint egy fitneszmodell? Gazdagabb, mint Mészáros? Okosabb, mint Einstein? Mindez együtt?

Vagy csak rajta kívül nem kellesz a kutyának se?

2023. nov. 26. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!