Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyek erőt magamon a színjátékhoz a mindennapokban?
Így ne is vállalj babát.
Miért is távolodtatok el egymástól? Talán fertőző? A mindennapokban nagyon nehéz színészkedni, ha sikerül is, egyszer robbanni fogsz, és nem fogja érteni, hogy mi történt.
Nagyon rendes vagy. De azt is tudod? Hogy nagyon kifáradsz majd, rámegy minden pénzetek, ezzel a jövőtök, és nagyon rossz lesz eltemetni.
Talán az lenne a legjobb ha elbeszélgetnél vele őszintén. Együtt meg lesz a megoldás. Azt is vedd figyelembe, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Nagyon jó ember lehetsz, de erre nem tudsz kapcsolatot építeni.
Testisègre is kihat a betegsèg, ès a mindennapokban is nagyon megnehezíti az egèsz együttèlèst.
Màr beszèltünk ès sokat beszèlünk róla, elmondtam hogy mellette állok ès segítek, amíg tudok , de sajnos nem èrzek úgy mint fèrgiirànt, ès mint a jövőbe tàrs irànt. :/ bevallom sokszor veszekszem aztàn megbànom :/ de tènyleg nehèz. Mindig elmondja hogy nèlkülem nem fogja bírni, ès ne hagyjam el. Màr az is szóba került hogy ha lenne valakim/szexre-ami vele nincs/ aztse bánja. De azt meg nem tudom megtenni. :/ nem tudom mi lenne a helyes :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!