Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyek erőt magamon a színjátékhoz a mindennapokban?
Tönkre fogsz menni - de rendes vagy.
Talán tényleg segítene egy szerető - nem szexpartner- ha ennyire eltökélten mellé zárod magad.
Tumor okozza?
Szerintem próbálj néha a barátaiddal is lenni és szórakozni. Esetleg járj el valahova egyedül pl könyvtár és olvass. Ha pedig a szexre gondolsz önkielégíts. Gondolj arra, hogy ő is megtenné ugyanezt érted... Legalább is beszéljétek újra a boldog pillanataitokat.
Próbálj meg nem színjátékot játszani, hanem kicsit eltávolodni, foglalkozni magaddal és ha megnyugodtál, akkor javítani a kapcsolaton - a pároddal együtt. Beszéljetek a problémáitokról, tegyetek mind a ketten lépéseket.
Ha nem tudjátok megoldani, akkor el lehet válni és ettől függetlenül segítheted őt, gondoskodhatsz róla - miközben amúgy éled a saját életedet.
Attól biztosan nem lesz semmi jobb, hogy te egyedül próbálod elviselni az összes terhet, miközben sehonnan nem kapsz muníciót. Én is próbáltam sokáig a magam problémáját ilyen egyoldalúan elviselni, de csak egyre jobban kezdtem szorongani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!