Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyek erőt magamon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyek erőt magamon a színjátékhoz a mindennapokban?

Figyelt kérdés
Eltávolodtunk egymastol, attól is hiszti rohamot kapok ha a kozelembe jon, plane ha hozzamèr. Elhagyni nem fogom!
2015. aug. 21. 23:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tönkre fogsz menni - de rendes vagy.

Talán tényleg segítene egy szerető - nem szexpartner- ha ennyire eltökélten mellé zárod magad.

2015. aug. 22. 00:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Röviden: idegrendszeri-agyi megbetegedès, szellemi-pszychès gondok
2015. aug. 22. 01:04
 13/14 anonim ***** válasza:
55%

Tumor okozza?

Szerintem próbálj néha a barátaiddal is lenni és szórakozni. Esetleg járj el valahova egyedül pl könyvtár és olvass. Ha pedig a szexre gondolsz önkielégíts. Gondolj arra, hogy ő is megtenné ugyanezt érted... Legalább is beszéljétek újra a boldog pillanataitokat.

2015. aug. 22. 01:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Próbálj meg nem színjátékot játszani, hanem kicsit eltávolodni, foglalkozni magaddal és ha megnyugodtál, akkor javítani a kapcsolaton - a pároddal együtt. Beszéljetek a problémáitokról, tegyetek mind a ketten lépéseket.

Ha nem tudjátok megoldani, akkor el lehet válni és ettől függetlenül segítheted őt, gondoskodhatsz róla - miközben amúgy éled a saját életedet.

Attól biztosan nem lesz semmi jobb, hogy te egyedül próbálod elviselni az összes terhet, miközben sehonnan nem kapsz muníciót. Én is próbáltam sokáig a magam problémáját ilyen egyoldalúan elviselni, de csak egyre jobban kezdtem szorongani.

2015. aug. 22. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!