Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire illik letolni/rászóln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire illik letolni/rászólni a barátnőm anyukájára?

Figyelt kérdés

Elég husis barátnőm van. Már amikor megismerkedtem vele sem volt olyan nagyon vékony, de végigsportolta kb az egész életét idáig, szóval brutál jó vonalai vannak. Viszont az elmúlt 3-4 évben amióta együtt vagyunk elég sok felesleg rakódott rá. Nekem tetszik így is, sőt! Gyönyörű, vékony arca van, formásan husis, megfordulnak utána az utcán, szóval nem értem hogy lehet bárkinek is baja vele, főleg az anyjának.

Azt tudni kell, hogy az egész családja az egészség és a sport - szinte már beteges - megszállottja, és az anyja folyamatosan megjegyezéseket tesz a súlyára. Rendszeresen kap olyan megjegyezéseket tőle és a balerina hugától, hogy már mennyire gurul, stb. Épp egy hosszú ideje tartó ruhanézésben vagyunk, mert kell neki elegáns viselet egy alkalomra, és az egyik plázázás alkalmával kiborító volt, amit az anyja csinált. Végre talált valamit, ami tetszene neki, erre amikor felpróbálta olyat mondott neki a kedves anyukája, hogy "kicsit töltött galambnak nézel ki benne" és javasolta, hogy keressen olyat, amiben nem látszik, hogy lóg a hasa. Utána nem is jött velünk többet. Később, amikor kettesben voltam az anyjával, akkor megint szóba került ez a ruhanézés, és akkor mondta nekem, hogy "nem csodálom, hogy nehezen talált ruhát, nagyon el van hízva szegény". Ezen a ponton legszívesebben rászóltam volna, hogy jó lenne, ha ezt mostmár abbahagyná, de nem akarok tiszteletlen lenni vele azért. Ilyen helyzetben rá szólnál a párod anyukájára?

28f 26n, külön élünk.

2023. nov. 24. 13:07
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
21%
40-es: Na végre!!!!! Egy normális ember!!!!
2023. nov. 27. 12:30
 42/49 anonim ***** válasza:
27%

Állj ki érte kérdező!

Az anyukája eléggé bunkó. Valószínűleg egész életében ez volt és ezért hisz nekik.

Mondd el, hogy mennyire szép, mennyire csodálatos. Nyugodtan mondd legközelebb anyukának, ha mérlegre akarja állítani, hogy mi lenne, ha inkább nem alázná meg a lányát az egész család előtt. Vagy valami hasonló.

Nonszensz ami a kommentek között megy. Az én anyukám is ilyen, falra mászok tőle. Iszonyatosan jól esett volna, ha bármelyik pasim kiáll mellettem. Nyugodtan állj ki a barátnőd mellett.

2023. nov. 27. 14:12
 43/49 anonim ***** válasza:
55%
Anyanak van igaza , aggodik a lanya egeszsege miatt te hulye seggfej !! Ne szolj bele a csalad es a szulo dolgaba !
2023. nov. 27. 20:51
 44/49 anonim ***** válasza:
50%
Meg lehet őket kérni hogy leb@szás helyett inkább szépen beszéljenek vele, mert lehet azért is eszik annyit - úgy nyugtassa magát. De leb@szni őket nincs jogod.
2023. nov. 27. 21:43
 45/49 anonim ***** válasza:
25%

Nem az a lényeg hogy ki milyennek látja hanem ha neked tetszik akkor úgy szeresd és védd megt az ilyen bunkóktól.

Legyél már akkor férfi és állj ki magatokárt.

HA nem tetszik nekik akkor megkell mondani hogy nem jövünk és kész.

2023. nov. 27. 21:47
 46/49 anonim ***** válasza:
25%

43. Tudod te mi az hogy család??

Ők ketten egy család, te butaság.

2023. nov. 27. 21:49
 47/49 anonim ***** válasza:
58%

"Nem az a lényeg hogy ki milyennek látja hanem ha neked tetszik akkor úgy szeresd és védd megt az ilyen bunkóktól."

Ez nem igaz. Igenis fontos, hogy ki mit gondol róla, vagy mit mond, ki hogyan bántja.

Bárhol bárki kigúnyolhatja a súlya miatt és rosszul fog neki esni. Az egészségét kockáztatja pszichikailag/fizikailag egyaránt. Egyáltalán nem könnyű a kövér emberek sorsa (se a vézna mellett) és aszisztálni hozzá hogy nincs vele baj egyenesen kártékony!

Ne legyen "body posivity" ha nincs szervi baja. Habár akkor is kéne arra törekedni, hogy följebb ne menjenek a kilók.

Amennyi az ő súlya az még egy kicsit se egészséges és mégcsak 26 éves. 36 évesen mennyi lesz akkor ha nincs neki elmondva normálisan, hogy gáz amit művel magával?

Nem fog bírni lassan a lépcsőn felmászni (bár lehet most se), terhesség után hogyan fog kinézni, mit fog neki okozni a kinézete vagy a kérdezőnek ha elmúlik a vak szerelem?

Azért ne állítsunk már butaságokat, hogy nem lényeg mert igenis fontos a kinézet, egészség.

2023. nov. 27. 21:56
 48/49 anonim ***** válasza:
12%
47-es: és akkor egy mattalkoholista, akinek a köldökén folyik ki a mája, már elfogadható, mert nem dagadt? Az nincs keresztre feszítve a függősége miatt? Vagy egy láncdohányos, mert kialakult nála a gégerák? Vagy csak akkor baj a függőség, ha valaki dagadt, amúgy oké?
2023. nov. 28. 16:25
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
A stílus valóban nem ok. De gondolj bele, most 90 kiló és még csak 26 éves. Ha 4-5 havonta fel-fel csúszik még egy kiló, akkor 30 éves korára már 100 lesz, és észre se fogja venni. Utána terhes lesz, ami akár egy újabb 10-es lehet (főleg ha többet is akartok). Elkezd lassulni az anyagcsere, gyerek mellett nem fog fogyózni, akár hormonálisan is változhat. Pikk-pakk 120-130 környékén lesz, vagy még több harminc éves kora közepére. Az írásodból azt veszem ki, hogy ráadásul hasra hízós. Egy 160 cm 130 kilós csajnál ez már konkrétan azt jelenti, hogy nem tudja felvenni a saját cipőjét. Szóval emiatt kéne változtatni.
2023. nov. 28. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!