Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire illik letolni/rászóln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire illik letolni/rászólni a barátnőm anyukájára?

Figyelt kérdés

Elég husis barátnőm van. Már amikor megismerkedtem vele sem volt olyan nagyon vékony, de végigsportolta kb az egész életét idáig, szóval brutál jó vonalai vannak. Viszont az elmúlt 3-4 évben amióta együtt vagyunk elég sok felesleg rakódott rá. Nekem tetszik így is, sőt! Gyönyörű, vékony arca van, formásan husis, megfordulnak utána az utcán, szóval nem értem hogy lehet bárkinek is baja vele, főleg az anyjának.

Azt tudni kell, hogy az egész családja az egészség és a sport - szinte már beteges - megszállottja, és az anyja folyamatosan megjegyezéseket tesz a súlyára. Rendszeresen kap olyan megjegyezéseket tőle és a balerina hugától, hogy már mennyire gurul, stb. Épp egy hosszú ideje tartó ruhanézésben vagyunk, mert kell neki elegáns viselet egy alkalomra, és az egyik plázázás alkalmával kiborító volt, amit az anyja csinált. Végre talált valamit, ami tetszene neki, erre amikor felpróbálta olyat mondott neki a kedves anyukája, hogy "kicsit töltött galambnak nézel ki benne" és javasolta, hogy keressen olyat, amiben nem látszik, hogy lóg a hasa. Utána nem is jött velünk többet. Később, amikor kettesben voltam az anyjával, akkor megint szóba került ez a ruhanézés, és akkor mondta nekem, hogy "nem csodálom, hogy nehezen talált ruhát, nagyon el van hízva szegény". Ezen a ponton legszívesebben rászóltam volna, hogy jó lenne, ha ezt mostmár abbahagyná, de nem akarok tiszteletlen lenni vele azért. Ilyen helyzetben rá szólnál a párod anyukájára?

28f 26n, külön élünk.

2023. nov. 24. 13:07
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
86%
Azért bakker ha 90 kg, akkor bizony el van hízva. Főleg az egészsége miatt lenne fontos, fogynia
2023. nov. 24. 13:25
 12/49 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem kell konfrontálódni a családdal, a mamával viszont amikor ezek a megjegyzések elhangzanak mindig lazán oda kellene olyan megjegyzéseket szúrnos: nekem nagyon tetszik.... nagyon jól néz ki.... nagyon Jól áll neki a felesleg... forognak utána az utcán.... és kész. Szerintem a barátjaként ennyit bőven elég tenned, a többi rá tartozik, neki is ki kell állnia magáért.
2023. nov. 24. 13:29
 13/49 anonim ***** válasza:
83%
Nem bántani akarom a barátnődet és téged sem, de ehhez a magassághoz majd' 90 kiló tényleg nagyon sok. Elhiszem, hogy te így is gyönyörűnek látod és ez jó, de azért az egészsége érdekében tényleg le kéne fogynia. Lehet, hogy a családja is ezért aggódik érte, bár az tény, hogy akkor baromira xarul fejezik ki.
2023. nov. 24. 13:33
 14/49 anonim ***** válasza:
84%
Bocs, de a párod nem husi és nem túlsúlyos, hanem a II és III típusú elhízás határán mozog. Igaza van az anyjának.
2023. nov. 24. 13:33
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Én 165 cm vagyok, 80 kg és kövér...
2023. nov. 24. 13:34
 16/49 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy kevés. De neki alapból a "versenysúlya" is magas volt, mert elég nagy izomtömeg van rajta. Nem akarok hazudni én senkinek, mert nyilván duci, de ezt a bánásmódot nem érdemli, főleg úgy, hogy ha látnátok.. egyszerűen ragyog ezzel a súllyal (is).
2023. nov. 24. 13:34
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de 165 cm 90 kg-vel már nem a telt kategória, hanem annál jóval több...
2023. nov. 24. 13:39
 18/49 anonim ***** válasza:
90%
#16 most még ragyog amíg nem jönnek a problémák, cukorbetegség, kardiológiai, ízületi gondok.
2023. nov. 24. 13:40
 19/49 anonim ***** válasza:
95%

"160-165 között lehet. Súlyra 89,6 kiló."

Tényleg gurul és még hogyha nem is lennének egészség központúak akkor is ajánlatos lenne lejjebb adnia és odafigyelnie,hogy mennyit eszik az egészsége miatt.

Nincs beleszólásod, hogy mit mondanak neki, álljon ki ő maga mellett ha szeretne. De úgy gondolja, hogy igazuk van ami helyes meglátás. Adjon lejjebb a kilóiból mert 35 évesen ha így folytatja lesz még 100 kg is.

2023. nov. 24. 13:44
 20/49 anonim ***** válasza:
84%
165/90 az DAGADT!!!
2023. nov. 24. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!