Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy ilyen pasira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen pasira megéri várni vagy hagyjam a francba?

Figyelt kérdés
Nah szóval lefeküdtünk kétszer,mondta hogy nagyon bejövök neki meg hogy ebből lehet több is.Én tisztára bele zúgtam. Fent van nálam msn-en is de nem szoktunk beszélgetni... És most derült ki hogy van barátnője eddig előttem tagadta. A csaj nem tud semmiről se.Választás elé nem állíthatom mert semmi közünk egymáshoz...Szerintetek várjam meg míg szakítanak és majd talán akkor lehet valami vagy mit csináljak? Csak normális válaszokat lécci!
2010. okt. 20. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

18:46 ez tetszik

A nők összetetten gondolkodnak.

A pasi csalja meg a nőt. tehát egyértelmű hogy egy pasi azt mondja rá hogy milyenek vagyunk h beköpjük.

Persze magát képzeli ahelyzetbe.

És tudod kedves ""férfi"" ezt nevezik korcosságnak ha valaki megcsalja a másikat és titokban akarja tartani. De eleve az a tény h megcsalta.

2010. okt. 20. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:

aki azt mondja , hogy nem szép dolog beköpni a barátnőjének azt még soha nem csalták meg !!!

szerintem inkább tudja meg, hogy megcsalta nem is egyszer a pasija , minthogy a háta mögött röhögjön rajta egy csomó ember, mert annál megalázóbb nincs !

Szerintem állj a pasi elé és kérdezd meg , hogy most ezt hogy gondolta, és beszélj a barátnőjével is, lehet jobb lenne először a barátnővel !!!

2010. okt. 23. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Hagyd rá( Lehet nem könnyű, de a saját érdekedbe!)Ne keresd, hagyd békén! Majd ő is rájön hogyha te nem keresed akkor még a végén NORMÁLISAN meg akar ismerni. Így érdekesebb lehetsz számára.
2010. okt. 23. 16:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet semmi. Vagyis, lehet, de ha meg akarod magad szívatni... Most komolyan, gondolkozzál már egy nagyon kicsit. :D Ha a mostani barátnőjéhez ilyen szinten nem volt hűséges, te mégis mire számíthatnál tőle? :D
2010. okt. 23. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.